ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Lol the brand: Εκρηκτικές δημιουργίες για μωρά!


5 Ιουνίου 2015

IM.jpg

H δημιουργός της νέας αυτής σειράς ΣΤΗΒΗ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΛΙΚΙΑ ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόληση της με την μόδα ως Brand Manager για αρκετά χρόνια ενός πολύ επιτυχημένου νεανικού ελληνικού brand ρούχων & accessories για νέους και νέες. Έμαθε από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά της μόδας αλλά και της παραγωγής ποιοτικών ρούχων με σχεδιαστική άποψη καθώς και την σημασία της διαχρονικότητας και της μοναδικότητας. Με έμφυτη καλαισθησία, ιδιαίτερη αισθητική, προσωπική άποψη, ανήσυχο πνεύμα και εκρηκτικό ταμπεραμέντο τολμά να ξεκινήσει το προσωπικό της όραμα - ένα brand που να συνδυάζει τα 2 πιο αγαπημένα της στοιχεία - τη δημιουργία ρούχων και τα μωρά!!! LAUGH OUT LOUD. LOVE OUT LOUD. LIVE OUT LOUD δεν είναι άλλο από το moto της σειράς και της δημιουργού της!!! 

DSC_0880

DSC_0433

Η πηγή έμπνευσης δεν είναι άλλη από τα ίδια τα παιδιά - τους πρωταγωνιστές της ζωής για όλους τους γονείς! Άλλωστε η lol the brand στηρίζει μια πολύ ισχυρή πίστη: ότι η ζωή έχει και μια απόλυτη θετική πλευρά, παρά τις όποιες αποδείξεις για το αντίθετο. Μια έντονη αισιοδοξία και μια πρόταση να ζεις την κάθε στιγμή και κάθε δραστηριότητα με ένταση, ζωντάνια και όρεξη! Η lol the brand αγαπά όλα τα μωρά και σχεδιάζει ειδικά για αγοράκια & κοριτσάκια ηλικίας από 0 έως 2 ετών!!!

DSC_0588

 Η σειρά επιλέγει με αυστηρό κριτήριο την ποιότητα και προτιμά μόνο τα ιδιαίτερα φίνα και αέρινα υφάσματα από λινό, βαμβάκι και μετάξι. Φούτερ, ζέρσεϊ και βαμβακερά denims σε επιλεγμένους εναλλακτικούς χρωματικούς συνδυασμούς από μονόχρωμα και γκρι μελανζέ μέχρι έντονα φλούο, για προχωρημένες εμφανίσεις, από πουά και καρώ μέχρι λουλουδιασμένα εμπριμέ υφάσματα σε γλυκές κοριτσίστικες εκδοχές.

DSC_0612

Τα πρακτικά αλλά και ξεχωριστά μοντέλα της συλλογής συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα όπου περιλαμβάνει τα βασικά είδη: άνετα ολόσωμα φορμάκια, t-shirts, tank tops, σορτς και βερμούδες αλλά και ιδιαίτερα φαρδιά παντελόνια με χαμηλό καβάλο, σαλβάρια, φορέματα, mini φούστες και «εξώπλατα» tops που θα ξετρέλαιναν μέχρι και τους πιο ενημερωμένους fashionistas. Η lol the brand ζει έντονα και αφουγκράζεται κάθε τι όμορφο, ελληνικό και σημερινό!!! Υποστηρίζει ότι καθετί που αφορά το παιδί πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο, ποιοτικώς ελεγμένο, ευχάριστο για το ίδιο το παιδί αλλά και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις των νέων γονιών.

DSC_0795

Αποδεικνύει ότι ένα είδος μπορεί να είναι ποιοτικό χωρίς να είναι ακριβό, μπορεί να είναι όμορφο χωρίς να είναι εξεζητημένο, μπορεί να είναι ιδιαίτερο αλλά και πρακτικό, μπορεί να έχει στυλ και να είναι και 100% Ελληνικό! Η δημιουργεί πρωτότυπα workshops όπου έρχεται σε επαφή με τους νέους γονείς, μαθαίνει τις ανάγκες τους, προσφέρει ενδυματολογικές συμβουλές σχετικά με το νέο μέλος της οικογένειας και προχωρά στη δημιουργία “sur mesure” βρεφικής γκαρνταρόμπας και κατά παραγγελία ειδών.

DSC_1147

 Στόχος είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης πρότασης, είτε για την καθημερινότητα, είτε για ιδιαίτερες περιστάσεις - βάφτιση, γενέθλια, κλπ. Η διάθεση της σειράς ξεκινά από την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και σε εξειδικευμένα sites.

Τα ρούχα Lol the brand θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.