ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Οι τάσεις της καθημερινότητας


6 Νοεμβρίου 2015

MilanSS16Day2-4174_b_1080x720-Copy.jpg

Τι χρειαζόμαστε στη γκαρνταρόμπα μας αυτή τη σεζόν; Και πόσο ευπροσάρμοστα είναι τα trends που όρισαν τη μόδα του χειμώνα; Κοιτώντας πίσω στην εβδομάδα που πέρασε, δώσαμε έμφαση σε κομμάτια που εκπροσωπούν κύριες τάσεις και που θα μας λύσουν τα χέρια ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις. Άλλωστε, η μόδα είναι υποκειμενική και αναδεικνύεται μέσα από τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

1. Ρίχνοντας μια ματιά στη τάση που θέλει τους σχεδιαστές να κάνουν ένα flashback σε παλαιότερες δεκαετίες, από τα 60s μέχρι και τα 90s, θυμηθήκαμε τα άνετα kitten heels, τα jean καμπάνα και τα biker jackets. Τρία κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να ενταχθούν τόσο σε καθημερινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις, ενώ κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς θα αναδείξουν το προσωπικό στυλ και την αισθητική σας.

2. Αν υπάρχει ένα κομμάτι που δε πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, αυτό είναι σίγουρα ένα λευκό πουκάμισο. Αντλώντας έμπνευση από το street style ανακαλύψαμε πώς ένα κλασσικό ρούχο μπορεί να γίνει η πιο stylish επιλογή μας. Το είδαμε σε διαφορετικά μήκη, συνδυασμένα με μακριές φούστες, δεμένα μπροστά  ή ‘στολισμένα’ με βολάν και φουσκωτά μανίκια.

3. Με τη θερμοκρασία να πέφτει, ψάξαμε να βρούμε τα πιο άνετα και ευκολοφόρετα παλτό που θα μας ζεστάνουν το χειμώνα. Ποια είναι αυτά; Η διαχρονική καμπαρντίνα, τα ανδρικού τύπου oversized σακάκια, αλλά και τα μαντό με prints και pop στοιχεία που φοριούνται με sneakers και ψηλές μπότες.

4. Αν οι φίλες σας ‘αντιγράφουν΄ τις εμφανίσεις σας και σας συμβουλεύονται κάθε φορά που ετοιμάζονται για μια ιδιαίτερη περίσταση, τότε ξέρετε πως το στυλ σας ξεχωρίζει. Αν πάλι δεν είστε σίγουρη, τότε αναρωτηθείτε πόσο συχνά θαυμάζουν οι γύρω σας τις στιλιστικές σας επιλογές και ποια εμφάνισή σας κέρδισε τα περισσότερα κοπλιμέντα.

[gallery-508719]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.