ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Με πρωταγωνιστή το street style


13 Νοεμβρίου 2015

Eva-Chen-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Photography0E2A2156-700x1050.jpg

Εστιάζοντας σε street style εμφανίσεις και στην ικανότητα που έχουν οι fashionistas να επηρεάζουν τη μόδα, οι τάσεις ερμηνεύονται μέσα από το δικό τους πρίσμα, ενώ παράλληλα μας μαθαίνουν τους τρόπους να τις προσαρμόσουμε στη δική μας καθημερινότητα, μας εμπνέουν και μας δείχνουν τη μόδα στη πράξη. Να λοιπόν τι μάθαμε αυτή την εβδομάδα:

1.       Οι γνωστές πλέον φούστες ‘car wash’-που πήραν το όνομά τους από τις πλαστικές λωρίδες στα πλυντήρια αυτοκινήτων- συνδυάζονται εύκολα και με απλά κομμάτια, όπως ένα λευκό πουκάμισο ή ένα πουλόβερ.

2.       Η Karlie Kloss πρωτοστάτησε δημιουργώντας jean για ψηλές γυναίκες που δεν έβρισκαν παντελόνια στο σωστό μήκος- συμπεριλαμβανομένου και της ίδιας- όμως τα κοντά παντελόνια που πρωταγωνιστούν στο street style είναι μια κομψή και fashionable εναλλακτική, ανεξάρτητα από το ύψος!

3.       Τα σακάκια και τα παλτό δε φοριούνται πλέον με το παραδοσιακό τρόπο. Οι πιο σικάτες γυναίκες σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη υιοθετούν ένα πιο laid-back στυλ και προτιμούν να τα ρίχνουν ανέμελα στους ώμους, ή να φορούν μόνο το ένα μανίκι.

4.       Αν η γκαρνταρόμπα σας απογοητεύει, ανακαλύψτε statement pieces, όπως τσάντες clutch, πανωφόρια σε έντονες αποχρώσεις αλλά και κλασσικά ζιβάγκο, που χαρίζουν στυλ και απογειώνουν τις πρωινές εμφανίσεις.

5.       Ο φετινός χειμώνας προστάζει μινιμαλισμό, με αποτέλεσμα τα total white looks να βρίσκονται στη κορυφή της λίστας των street style trends. Τολμήστε τα!

[gallery-511937]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.