ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Μαθήματα στιλ


4 Δεκεμβρίου 2015

PFW-Paris_Fashion_Week-Spring_Summer_2016-Street_Style-Say_Cheese-Celine-Natalie_Joos-790x527.jpg

Με γνώμονα την αισθητική και τις τάσεις της σεζόν, η γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να διαθέτει κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με πολλούς τρόπους. Κάποια από αυτά είναι τα biker jackets, τα αγαπημένα δερμάτινα παντελόνια, καθώς και οι shoulder bags με αλυσίδες. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού διατίθενται σε τιμές για όλα τα budget, από high fashion boutiques μέχρι high street καταστήματα. Το κλειδί για επιτυχημένες εμφανίσεις βρίσκεται πάντα στους συνδυασμούς, αφού ένα δερμάτινο παντελόνι μπορεί να φορεθεί με sneaker και τακούνια, ένα biker jacket με βραδινά φορέματα αλλά και skinny jeans, ενώ μια τσάντα με αλυσίδες ολοκληρώνει τα all-day looks.

Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη σε πρακτικές λύσεις που μας βοηθάνε να αναβαθμίσουμε το στυλ μας με ρούχα και αξεσουάρ που βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα μας. Με αυτό το σκεπτικό ανακαλύψαμε πως οι κανόνες της μόδας έχουν αλλάξει και ακόμα και οι πλέον απαγορευτικοί συνδυασμοί δεν μας περιορίζουν πια, ενώ καθώς ο καιρός μας θυμίζει όλο και περισσότερο πως ο χειμώνας έχει μπει πλέον για τα καλά, βρήκαμε λύσεις για το τι μπορούμε να φορέσουμε αυτή τη περίοδο.

[gallery-523271]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.