ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι τάσεις της άνοιξης 2016 που μπορείτε ήδη να φορέσετε


20 Ιανουαρίου 2016

Μπορεί κλιματικά η άνοιξη να αργεί ακόμα όμως στις πασαρέλες του Παρισιού, του Μιλάνου, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της. Οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις Spring/Summer 2016  collection τους με αποτέλεσμα να μπορούμε να διακρίνουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν την επόμενη σεζόν. Η μόδα της άνοιξης φέρνει πάντα έναν αέρα ανανέωσης, όμως οι δημιουργίες των σχεδιαστών έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα χειμερινά looks που είδαμε να πρωταγωνιστούν στο street style. Το khaki military στιλ που παρουσίασαν μεταξύ άλλων οι Céline, Versace και Anthony Vaccarello, τα γυαλιστερά lamé στον Saint Laurent και τα μεταξωτά slip dresses των Burberry Prorsum και Calvin Klein είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που θυμίζουν έντονα το στιλ του χειμώνα και που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Ανανεώστε το look και τη γκαρνταρόμπα σας με ευέλικτα κομμάτια, συνδυάστε διαφορετικές υφές και στιλ και φορέστε πρώτες τη μόδα της επόμενης σεζόν.

[gallery-545245]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.