ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Winter to spring: Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα trench coat


MMEINTANI

12 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή να βρισκόμαστε ήδη σε ανοιξιάτικο mood, οι εναλλαγές του καιρού όμως δε συμβαδίζουν πάντα με τις fashion επιθυμίες μας. Μιας και όμως βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης, το καλό είναι ότι υπάρχουν ορισμένα κομμάτια-κλειδιά που κάνουν τη μετάβαση από τα χειμερινά outfits στα ανοιξιάτικα λίγο πιο ομαλή, όπως για παράδειγμα το κλασικό και αγαπημένο trench coat.

Κάτι ανάμεσα σε παλτό και καμπαρντίνα, ένα trench coat αποτελεί key item για τη συλλογή σας. Απλό, άνετο και ιδιαίτερα stylish, ολοκληρώνει κάθε look με τον καλύτερο τρόπο ενώ σας προφυλάσσει και από τα παιχνίδια του καιρού. Φορέστε το με skinny jeans και sneakers για ένα casual look κατάλληλο για τον καφέ με τις φίλες σας, είτε με ένα κομψό little black dress και ψηλοτάκουνα για μια super chic βραδινή εμφάνιση. Όποιο συνδυασμό κι αν προτιμάτε, οι επιλογές είναι πολλές.

[gallery-557683]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.