Διαγωνισμός από την inart: Πώς μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα;

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016

Έχεις δημιουργική διάθεση και σε εμπνέει το ελληνικό καλοκαίρι; Τότε γίνε εσύ ο designer του φετινού καλοκαιριού. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό «Summer in a Bag», «Πώς μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα;» σχεδίασε την τσάντα που ονειρεύεσαι και κέρδισε 2.000€!

krites

Το ταλέντο σου θα κρίνουν οι: Τζένη Μπαλατσινού, Μαίρη Συνατσάκη, Γιάννης Σερβετάς, Βάνα Παπαδοπούλου, Τζωρτζίνα Κωσταρά, Σάνια Παπά, Άρης Ράμμος αλλά και οι 235.000 φίλοι της inart/blε. Ξεκίνα τώρα κάνοντας click εδώ.

jenny

Μπαλατσινού Τζένη – (CEO Koolworks S.A & Chief creative Director jenny.gr – Hope iMag & TV Presenter)

Μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει δύο έννοιες όπως «καλοκαίρι» και «νέοι fashion designers» δεν θα μπορούσε παρά να με βρει υποστηρίκτρια. Ο διαγωνισμός με θέμα «Summer in a bag» δίνει τη δυνατότητα σε νέους σχεδιαστές να οραματιστούν και να υλοποιήσουν την ιδανική τσάντα θαλάσσης, επαναπροσδιορίζοντας το πλέον απαραίτητο beach item, δίνοντας τη δική τους οπτική στις διακοπές. Ένας ακόμη λόγος εξίσου σπουδαίος είναι πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους νησιώτες που φιλοξενούν πρόσφυγες, αυτό τον καιρό που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και ζητούν από όλους μας συμμετοχή και ενίσχυση.

Χαίρομαι λοιπόν, ιδιαίτερα που συμμετέχω στο πρόγραμμα της inart και περιμένω με ανυπομονησία να δω τα σχέδια της επόμενης γενιάς των νέων Ελλήνων fashion designer.

synatsaki

Συνατσάκη Μαίρη – (Παρουσιάστρια, Βlogger)

Ο συμβολισμός αυτού του διαγωνισμού δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητη. Μια τσάντα με ελάχιστα πράγματα είναι το περισσότερο που μπορούν να έχουν μαζί τους οι πρόσφυγες που φτάνουν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας. Μια τσάντα από μια ζωή που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους. Τώρα μια τσάντα, η τσάντα που θα προκύψει από αυτόν τον διαγωνισμό θα μπορέσει να επιστρέψει κάτι μικρό για τις ανάγκες των νησιωτών που με ανιδιοτέλεια φροντίζουν τους πρόσφυγες όλο αυτό το διάστημα. Υπέροχο.

servetas

Σερβετάς Γιάννης – (Συγγραφέας)

Θα σας εξηγήσω εγώ το concept. Θα συνεργαστούμε μερικές δεκάδες- εκατοντάδες άνθρωποι, για να επιλέξουμε σχέδια που θα μας τα στείλουν πάρα πολλοί διαγωνιζόμενοι, θα επιλέξουμε τα καλύτερα, τα οποία θα κοσμούν τσάντες, τις οποίες θα κρατάν περήφανα γυναίκες, γιατί με τις επιλογές τους βοηθούν παιδιά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη… Μωρέ αυτός δεν είναι διαγωνισμός. Είναι μάθημα για καμιά τριακοσαριά που έχω στο μυαλό μου…

Δείτε τι είπαν οι υπόλοιποι κριτές για τον διαγωνισμό εδώ.