ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα fashion favourites της εβδομάδας


15 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-36.jpg

Ακόμα μια εβδομάδα της άνοιξης έφτασε στο τέλος της, με όλο και περισσότερα νέα trends και fashion αγαπημένα να έχουν μπει στη wishlist μας. Μέσα από έντονο research, παρακολούθηση των τάσεων και πολύ shopping, έχουμε συγκεντρώσει τα fashion favourites που τράβηξαν την προσοχή μας. Τι ξεχωρίσαμε λοιπόν από τον χώρο της μόδας την εβδομάδα που πέρασε;

  1. Shopping: Η τάση των παστέλ θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της άνοιξης και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή την εβδομάδα ανακαλύψαμε τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να φορέσουμε το συγκεκριμένο trend ώστε να είμαστε πάνα ένα βήμα μπροστά. Παράλληλα, βρήκαμε τα αγαπημένα μας παπούτσια που θα συμπληρώσουν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks μας με τον πιο fashionable τρόπο.
  2. Fashion trends: Βρήκαμε τρόπους να δώσουμε ένα boost στις εμφανίσεις μας, επιλέγοντας τάσεις όπως οι ασυμμετρίες, το deep V-neck και τα cut-out tops. Ακόμη, επανεξετάσαμε την αγάπη μας για τα tropical prints, τα οποία είναι huge τάση για φέτος και επιλέξαμε spaghetti straps για τις πιο θηλυκές αλλά και κομψές εμφανίσεις.
  3. Accessorizing: Προσθήκες που αναβαθμίζουν το στιλ μας και προσθέτουν ένα ενδιαφέρον στην εμφάνισή μας, όπως τα chokers, με τα οποία έχουν ξετρελαθεί όλες οι stars, τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια και τα skinny scarves, όλα μπήκαν στη wishlist μας για τα επερχόμενα ανοιξιάτικα looks μας.
  4. Styling: Ανακαλύψαμε νέους τρόπους ώστε να φορέσουμε κλασικά αγαπημένα items, όπως η τζιν φούστα και τα mom jeans ενώ ξεχωρίσαμε το είδος φορέματος που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Γιατί το στιλ δε θέλει κόπο, αλλά έξυπνες επιλογές!

[gallery-597474]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.