ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Shoe shopping: Τα σχέδια που βάζουμε στη wishlist μας αυτή την άνοιξη


17 Μαΐου 2016

SS16_WSW_Look19.jpg

Όσα παπούτσια κι αν έχουμε, το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν μοιάζουν αρκετά. Η αναζήτηση των ιδανικών κομματιών που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις μας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει και βασικό ζητούμενo είναι να ανακαλύψουμε τις προτάσεις εκείνες που θα συμβαδίζουν με τις πιο μοντέρνες τάσεις της χρονιάς, αλλά ταυτόχρονα θα μας χαρίζουν και την απαραίτητη άνεση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

SS16_DNM_DynamicStretch_Look02

Με τα φετινά trends να συνδυάζουν sexy διάθεση αλλά και πιο άνετα looks, οι επιλογές στις οποίες στρεφόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι οι προτάσεις του Tommy Hilfiger, ένα brand δοκιμασμένο στον χρόνο, με σήμα κατατεθέν τόσο την άνεση όσο και την εξαιρετική ποιότητα. Στο πλαίσιο άλλωστε του smart shopping που προστάζει η εποχή, θέλουμε πάντα να βρίσκουμε τα σχέδια εκείνα που ναι μεν θα μας χαρίσουν τα πιο updated looks, θα μας δημιουργούν όμως και τη σιγουριά ότι τα παπούτσια μας θα αντέξουν στον χρόνο και την καθημερινότητα, χωρίς να μας κάνουν να μετανιώσουμε για την επιλογή μας.

EN56820960403_L1385IVELY27JS_

Η συλλογή Tommy Hilfiger S/S '16 δεν είναι τυχαίο ότι ονομάστηκε The Good Life, αφού αντλεί βασική έμπνευση από το island-hopping και τη χαλαρή διάθεση που απαιτείται. Ναυτικές επιρροές αναμειγνύονται με ξεπλυμένες από τον ήλιο χρωματικές παλέτες, αθλητικούς τόνους και textured υφάσματα, δημιουργώντας τις πιο σοφιστικέ πινελιές για το στιλ μας. Κλασικά σχέδια παρουσιάζονται με ένα φρέσκο twist ενώ έντονο είναι και το στοιχείο της αθλητικής αισθητικής, με την κατηγορία του runner να διαθέτει νέες κατασκευές με retro αναφορές. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, prints σε σχέδια κελύφους χελώνας και premium τζιν υφάσματα εγγυώνται τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά looks.

SS16_DNM_Footwear03

Παράλληλα, η γυναικεία συλλογή Hilfiger Denim footwear επιστρέφει στα βασικά, με denim επιρροές, από το καθηλωτικό denim με κόκκινο, λευκό και μπλε στις indigo ρίγες. Υλικά όπως το λουστρίνι, το πιτσιλωτό χρυσό δέρμα και το sparkly glitter προσθέτουν μία rock ‘n’ roll αίσθηση στο στιλ μας, ενώ τα μαλακά πέλματα και οι ελαφριές σόλες προσφέρουν επιπλέον άνεση, βάζοντάς μας σε mood ατέλειωτων διακοπών. Παράλληλα, τα σπορ outsole σανδάλια, οι αθλητικές πλατφόρμες και οι εσπαντρίγιες με αντιολισθητική σόλα κάνουν τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη ακόμα πιο εύκολες.

Εμείς έχουμε ήδη συνθέσει στο μυαλό μας τα πιο αιθέρια spring looks με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ρομαντικά, αέρινα φορέματα ενώ ανυπομονούμε για τις πιο casual εξορμήσεις μας στις οποίες θα μας συντροφεύουν τα κομψά αθλητικά σχέδια της συλλογής.

Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης

[gallery-613364]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.