ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το little black dress δείχνει ακόμα καλύτερο το πρωί


18 Μαΐου 2016

PicMonkey-Collage-38.jpg

Όποια λίστα κι αν διαβάσουμε σχετικά με τα must have κομμάτια που πρέπει να διαθέτει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, το μικρό μαύρο φόρεμα φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις, αφού είναι ένα κομμάτι passepartout που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε βρίσκουμε τι να φορέσουμε. Επειδή όμως, ενδεχομένως οι περισσότερες από εμάς να το έχουμε στο μυαλό μας ως ένα πιο βραδινό item, λόγω της απόχρωσής του, καλό είναι να του δίνουμε πού και πού μια ευκαιρία αναβαθμίζει και τα πρωινά μας looks!

Συνδυασμένο λοιπόν με τον σωστό τρόπο, το little black dress μπορεί να φορεθεί εύκολα από νωρίς το πρωί. Χρωματιστά αξεσουάρ, εκκεντρικά κοσμήματα, συμπληρωματικά κομμάτια όπως kimonos και ζακέτες με prints αλλά και ευφάνταστα παπούτσια, όλα μπορούν να δώσουν στο μαύρο μας φόρεμα έναν διαφορετικό χαρακτήρα, κάνοντάς το τέλεια επιλογή ακόμα και για κάθε μέρα! Το διαφορετικό styling θα κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι περνάτε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη, ενώ εσείς απλά θα έχετε αλλάξει τα αξεσουάρ!

[gallery-616070]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.