ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τάσεις, χρώματα και shopping items που ξεχωρίσαμε


20 Μαΐου 2016

Η εβδομάδα που μας πέρασε κινήθηκε σε ρυθμούς Καννών, με το διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί να κλέβουν την παράσταση. Παρ' όλα αυτά, εμείς δεν ξεχνάμε όλα τα trends και τα στιλιστικά μυστικά που ανακαλύψαμε, τα οποία και θα δείτε συγκεντρωμένα παρακάτω. Και μην ξεχνάτε, Παρασκευή σήμερα, που σημαίνει ότι μερικές ιδέες για το πώς να ντυθείτε για το Σαββατοκύριακο είναι πάντα χρήσιμες!

Styling tips: Το ότι οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε την αγαπημένη μας τεχνική του layering. Ανάλαφρα κομμάτια μπορούν ακόμη να φορεθούν σε συνδυασμό μεταξύ τους ενώ κομμάτια-κλειδιά όπως το floral kimono παραμένουν στις top επιλογές μας.

Shoe crush: Τα λευκά sneakers παίζουν δυνατά φέτος και αυτό διότι μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα, ενώ τα πρωινά μας looks στο γραφείο γίνονται πολύ πιο άνετα εάν συμπεριλάβουμε ένα ζευγάρι loafers. Αν πάλι ετοιμάζεστε για shopping, θυμηθείτε τις δικές μας επιλογές για τα πιο άνετα βήματα με στιλ!

Celeb style: Μερικές από τις τάσεις που αγαπούν οι πιο stylish stars είναι κομμάτια όπως τα maxi dresses, τα οποία φέρνουν την άνοιξη στο στιλ, τα leggings, για κομψές αθλητικές εμφανίσεις αλλά και τα mini φορέματα, με τη Megan Fox να τα επιλέγει σε κάθε πιθανή εκδοχή τους.

Αγαπημένη τάση: Οι ισπανικές επιρροές φέτος είναι ένα από τα πιο hot trends που παρατηρήσαμε στα catwalks γι' αυτό και αξίζει να επιλέξουμε κομμάτια που θα φέρουν spanish αύρα στα σύνολά μας.

Αγαπημένο χρώμα: Μια απόχρωση που μυρίζει άνοιξη και φέρνει ιδιαίτερα χαρούμενη αύρα στην εμφάνισή μας είναι το κίτρινο, το οποίο σε όποια εκδοχή κι αν το επιλέξετε είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει. Από την άλλη, το κλασικό μαύρο παραμένει διαχρονικό ακόμα και για τα spring looks μας, με το little black dress να μπορεί να φορεθεί και αυτό με αρκετούς τρόπους ακόμα και στη ζέστη.

[gallery-618728]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.