ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σανδάλια της Τζάκι Κένεντι


7 Ιουλίου 2016

Jackie-Thumbnail-1.jpg

Οι celebrities έχουμε ξαναπεί ότι αποτελούν ιδανική έμπνευση όταν πρόκειται για το παιχνίδι του στιλ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαχρονικά αξεπέραστα style icons όπως η Τζάκι Κένεντι. Και αν η συγκεκριμένη ορκίζονταν σε ένα fashion item, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μη δοκιμάσουμε να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

219788-14361_lores-1-477x720

Φέτος το καλοκαίρι ειδικά, που η κομψότητα και η άνεση είναι επιτακτικό να συνδυάζονται, τα αγαπημένα σανδάλια της Τζάκι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να λείψουν από τα summer looks μας. Τα φλατ σανδάλια που γνώρισε και αγάπησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία, έμελλε να γίνουν ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια, χάρη στο άνετο και κομψό χαρακτήρα τους. Τα παπούτσια Jack Rogers «γεννήθηκαν» στο νησί του Κάπρι στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και φυσικά δεν άφησαν αδιάφορη την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και το αλάνθαστο fashion ένστικτό της. Η κατασκευή τους, με εξωτερική ελικοειδή ραφή και χαρακτηριστικό στρογγυλό στόλισμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή της, ενώ κατά την επιστροφή της στο Palm Beach, τα έδωσε σε έναν τοπικό τσαγκάρη και έτσι γεννήθηκε το σανδάλι Jack Rogers, το οποίο στη συνέχεια αγαπήθηκε από κάθε γυναίκα της εποχής.

PX 94-51 (Box 12 Folder D)

Κομψά και απόλυτα stylish, τα φλατ σανδάλια Jack Rogers, ένα iconic σχέδιο που φέτος επανέρχεται στη μόδα, θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί μας, ολοκληρώνοντας τα πιο chic καλοκαιρινά μας σύνολα. Μέρος της πρότασης των Nak shoes για τη σεζόν Καλοκαίρι 2016, φέρνουν κοσμοπολίτικο αέρα στο στιλ μας και μας χαρίζουν λίγη από την αίγλη της Jackie!

2016_01_10_W_Hamptons_Gold_3634-rt-copy

2016_01_10_W_Georgica_Jelly_Bone-Gold_2776-rt-copy

Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Nak αλλά και στο www.nak.gr, με τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά βήματα να είναι... εγγύηση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.