ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 κομμάτια που καμουφλάρουν την περιφέρεια


MMEINTANI

13 Οκτωβρίου 2016

hbz-street-style-trend-plaid-003.jpg

Τι θα λέγατε λοιπόν αν βρίσκαμε τα 3 κομμάτια που θα μας χαρίσουν στιλ αλλά θα καλύψουν και τους έξτρα πόντους; Κρατήστε σημειώσεις!

Η pencil φούστα

Τονίζει υπέροχα και πολύ κολακευτικά τις γυναικείες καμπύλες και μπορεί να φορεθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα με την περιφέρειά σας, μπορείτε να προσαρμόσετε και το μήκος της. Αν έχετε έντονο θέμα, προτιμήστε η pencil skirt σας να κατεβαίνει κάτω από το γόνατο.

Παντελόνια σε ίσια γραμμή

Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να επιλέγετε κομμάτια χωρίς έντονες τσέπες, οι οποίες προσθέτουν ακόμα περισσότερο όγκο. Όσο πιο ίσιο και sleek, τόσο πιο κολακευτικό για το σώμα και τους μηρούς.

Το slip dress

Έκανε ιδιαίτερη θραύση την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας πέρασε και συνεχίζει να είναι ό,τι πιο hot μπορούμε να φορέσουμε και το φθινόπωρο. Ένα σατέν slip dress ανήκει στα basic κομμάτια που μπορούν άνετα να καμουφλάρουν την περιφέρειά μας, ειδικά όταν είναι από σατέν, αφού το συγκεκριμένο υλικό πέφτει ανάλαφρο χωρίς να διαγράφει τη σιλουέτα.

[gallery-705352]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.