ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 stylish τρόποι για να φορέσετε ένα statement παλτό


MMEINTANI

20 Ιανουαρίου 2017

abaca-491634-05379681.jpg

Μιας και εμείς αυτές τις μέρες έχουμε λατρέψει το συγκεκριμένο λευκό παλτό από το ελληνικό brand Nidodileda, το οποίο συνδυάζει δύο super trends όπως η faux γούνα και το crochet σχέδιο (μπορείτε να το βρείτε στο jyou.gr) σας έχω 4 τρόπους styling που μπορείτε να κάνετε με ένα τέτοιο κομμάτι, ώστε να το αναδείξετε όσο καλύτερα γίνεται, μιας και νομίζω ότι σε όλες μας έχει συμβεί να έχουμε στη ντουλάπα μας ένα κομμάτι τόσο απαραίτητο για την καθημερινότητά μας αλλά ταυτόχρονα και τόσο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο που δεν είμαστε σίγουρες ως προς το πώς να το φορέσουμε.

Ένα παλτό σε λευκό χρώμα είναι φυσικά ο τέλειος καμβάς για να αναδείξετε οποιοδήποτε αξεσουάρ. Ένα σοφιστικέ καπέλο, μια ωραία ζώνη ή ένα μεγάλο cozy κασκόλ ή φουλάρι θα στολίσουν τέλεια το σύνολό σας και θα βάλουν μια ιδιαίτερη πινελιά, ανάλογα πώς θα τα συνδυάσετε.

Αν πάλι θέλετε ένα σύνολο που θα κινείται σε πιο μίνιμαλ μονοπάτια, θα έχει πιο safe αποτέλεσμα και ταυτόχρονα θα αποπνέει και διαχρονικό χαρακτήρα, δεν έχετε παρά να ποντάρετε στον all time classic συνδασμό του black & white, φορώντας ένα total black σύνολο μέσα από το λευκό πανωφόρι σας.

Μια τσάντα σε έντονη απόχρωση νομίζω είναι η κατάλληλη επιλογή για να βάλετε το χρώμα που λείπει από την εμφάνισή σας, όταν επιλέγετε λευκά κομμάτια όπως αυτό το παλτό, επομένως μη φοβηθείτε να δημιουργήσετε λίγο κοντράστ μέσα από ένα έντονο αξεσουάρ.

Τέλος, για ένα πιο edgy αποτέλεσμα που θα σας βολέψει τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και για τη βραδινή έξοδο αργότερα, προτείνω να συνδυάσετε το λευκό σας παλτό με ένα κλασικό ripped τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι rock αρβυλάκια ή booties.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.