ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Όλα τα tips για να φορέσουμε το πιο καλοκαιρινό ρούχο


MMEINTANI

10 Ιουνίου 2017

white-dress.jpg

Ένα λευκό φόρεμα μπορεί να γίνει εύκολα το κομμάτι που γύρω από αυτό θα χτίσουμε τα πιο ενδιαφέροντα looks, αφού μπορεί να φορεθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους και σχεδόν σε κάθε περίσταση - είναι ιδανικό ακόμα και για τα σύνολα του γραφείου μας, όπως έχουμε ξαναπεί και μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Γιατί ένα λευκό φόρεμα είναι απαραίτητο για τα office looks μας

[gallery-716794]

Φορέστε το λοιπόν και σήμερα άφοβα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αλλάζοντας απλώς τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια για να του δώσετε λίγο διαφορετικό στιλ - θυμηθείτε στην παρακάτω gallery μερικά ωραία items για να ταιριάξετε με το λευκό φόρεμά σας, δίνοντάς του ένα πιο ενδιαφέρον twist. 
Αν όμως τα φορέματα σε λευκές αποχρώσεις δεν είναι και τόσο του στιλ σας, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε τα 9 must-have καλοκαιρινά φορέματα που θα απογειώσουν τα φετινά σας looks, επιλέγοντας εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις και την καθημερινότητά σας.
 
 
[gallery-716989]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.