ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο τρόπος για να εντυπωσιάσουμε είναι κλασικός αλλά πολύ μοντέρνος


MMEINTANI

15 Ιουνίου 2017

ginger5-copy.jpg

Ίσως αυτό είχε στο μυαλό της η σχεδιάστρια haute couture Teti Charitou όταν σχεδίαζε την capsule TC resort collection της, την οποία μπορεί κανείς πλέον να βρει και μέσα από το on line κατάστημά της και που στόχο έχει να μας κάνει να αγαπήσουμε τα έντονα prints ακόμη κι αν δεν έχουμε συνηθίσει να τα φοράμε τόσο στην καθημερινότητά μας.

Καφτάνια, κιμονό και φορέματα σε αέρινες γραμμές και φόρμες, με εντυπωσιακά μοτίβα όπως το κλασικό animal print, το πιο boho floral αλλά και statement ρίγες που τραβούν την προσοχή, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που μπορούμε να επιλέξουμε για τη γκαρνταρόμπα μας προκειμένου να δώσουμε τον πιο chic και εντυπωσιακό χαρακτήρα στα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Πρόκειται άλλωστε για κομμάτια που μπορούν να φορεθούν ακόμα και το πρωί, με τον bold χαρακτήρα τους να μας απαλλάσσει από την ανάγκη για περιττά αξεσουάρ, ενώ αποτελούν εγγυημένη επιτυχία και για τα βραδινά μας looks, είτε στην πόλη είτε στο νησί.

[gallery-717031]

Η σειρά θα διατίθεται εκτός από το e-shop σε επιλεγμένα σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ διατίθεται και στο www.teticharitou.gr στην κατηγορία e-shop.

Bonus info: Μπορείτε να επιλέξετε το customized e-shop όπου σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ρούχο κατά παραγγελία σε όποιο σχέδιο ύφασμα και χρώμα επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.