ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μαύρο φόρεμα δείχνει ακόμα καλύτερο το καλοκαίρι


MMEINTANI

7 Ιουλίου 2017

black-dress-8.jpg

Από το να μας δίνει λύση κάθε φορά που στεκόμαστε μπροστά από τη ντουλάπα και "δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε" μέχρι το να μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά το βράδυ, ένα μικρό μαύρο φόρεμα όλες μας μάς έχει σώσει έστω και μία φορά στη ζωή μας.

Το ίδιο μπορεί να κάνει και ένα design με λίγο πιο έντονη λαιμόκοψη ή ένα V-neck ντεκολτέ.

Καθώς λοιπόν πρόκειται για ένα essential piece που υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, συνήθως δεν το χωρίζουμε σε εποχές, παρά τη σκούρα απόχρωσή του που για πολλές γυναίκες μπορεί να θεωρείται άκρως χειμερινή.

Αντίθετα, μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα και το καλοκαίρι με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο (μη σας πω και περισσότερο) chic, επιτρέποντάς μας να του αλλάξουμε ύφος και στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και την ανάγκη κάθε περίστασης.

[gallery-717149]

WHY WE LIKE IT

Μιας και το καλοκαίρι το φοράμε αμάνικο και συνήθως σε πιο κοντό μήκος, σε συνδυασμό με τη γυμνή επιδερμίδα δεν δείχνει τόσο σκούρο, όπως τον χειμώνα που το φοράμε με παλτό και σακάκια.

Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο πρωινό, δεν έχουμε παρά να το συνδυάσουμε με φλατ ή sneakers και ένα T-shirt από μέσα, το οποίο μπορούμε να βγάλουμε προς το απόγευμα και να γίνει τέλειο για τη βραινή μας έξοδο.

Το καλοκαίρι μπορούμε να επιλέξουμε πιο εύκολα ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες όπως μια ανοιχτή πλάτη ή μερικά cut outs στο πλάι, κάτι που τον χειμώνα συνήθως δεν αναδεικνύεται τόσο εύκολα με τα πανωφόρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.