ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 statement χρώματα που θα φοράμε τον χειμώνα


MMEINTANI

27 Νοεμβρίου 2017

bw-161207-th-wms-d2-look-13-021.jpg

Με το χειμερινό σκηνικό να επιτάσσει, συνήθως, μια πιο σκούρα χρωματική παλέτα, το κλειδί για να μπορέσουμε να κάνουμε stand out μέσα από τα ρούχα μας είναι τα all time chic αλλά λίγο πιο έντονα χρώματα που θα προσθέσουμε στα looks μας, καθώς και ο τρόπος που θα επιλέξουμε να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους.

Και σε περίπτωση που ψάχνετε έμπνευση ως προς τις αποχρώσεις που θα εντάξετε στα χειμερινά σας outfits, δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε, αρκεί να ακολουθήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που βλέπουμε να επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και δεν είναι άλλη από τη δεκαετία των 90s.

Η Tommy Hilfiger womenswear συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017 The American Alternative έρχεται να μας προτείνει ακριβώς αυτό, μέσα από κομμάτια και looks που γιορτάζουν την πιο playful και stylish δεκαετίας της μόδας, δίνοντάς της ταυτόχρονα και ένα νέο twist που την κάνει να μοιάζει πιο σύγχρονη από ποτέ.

[gallery-717823]

Με εμφανή επαναστατική διάθεση, βασικό χαρακτηριστικό των '90s, η συγκεκριμένη κολεξιόν «παίζει» με αντιθέσεις στα look, με oversize αναλογίες και με αθλητικές επιρροές που χαρίζουν ένα rock ‘n roll αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας την πιο τολμηρή και cool πλευρά μας.

Η Tommy Hilfiger womenswear συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.