ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Τα μυστικά του αντρικού business look από τον Χάρη Ντάβλα


3 Δεκεμβρίου 2017

118902.jpg

#MyStyle: Τα μυστικά στιλ του Χάρη Ντάβλα

Εάν μέχρι σήμερα διστάζατε να αφεθείτε στη γοητεία ενός σύγχρονου καρό, γνωρίζετε ήδη τι έχετε χάσει σε πόντους στιλ. Όποιος και να είναι ο προβληματισμός που μπορεί να συνοδεύει τη σκέψη σας, η δημιουργική μας ομάδα έχει τις απαντήσεις:

#HarrisStyle: Τα 5 tips του Χάρη Ντάβλα για το τέλειο κοστούμι

  • Πρώτο και σημαντικότερο, ένα total καρό look απαιτεί έξτρα αυτοπεποίθηση. Φοράτε το αγαπημένο trend του χειμώνα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.
  • Φροντίστε πολύ καλά την εφαρμογή του. Στην περίπτωσή μας, ένα νούμερο μεγαλύτερο θα ήταν καταστροφικό, αφού δεν υπάρχει η μονοχρωμία πίσω από την οποία (νομίζετε ότι) θα μπορούσατε να κρυφτείτε.
  • Σήμερα το συνδυάσαμε με λευκό πουκάμισο και μαύρα αξεσουάρ, ό,τι δηλαδή θα κάναμε και με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Φανταστείτε το όμως με ένα μαύρο, μαλακό ζιβάγκο και μποτάκια, κι έχετε ήδη μία τελείως διαφορετική εκδοχή, τόσο του κοστουμιού όσο και του εαυτού σας.
  • Εδώ θα σας ξαναμιλήσουμε για τις μάλλινες γραβάτες. Σε περιπτώσεις όπου πρωταγωνιστεί ένα άλλο κομμάτι του look, και δη το κεντρικό, όπως στο σημερινό μας παράδειγμα, η πλεκτή γραβάτα κάνει διακριτικά την εμφάνισή της, παίζοντας άψογα το ρόλο του δυναμικού υποστηρικτή.
  • Πάνω από όλα, τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα. Ένα καρό κοστούμι δεν συγχωρεί παζάρια, είναι μία αγορά – επένδυση που θα αποσβέσετε ξανά και ξανά.

ΤΗΕ LOOK

Μάλλινο καρό κοστούμι Τommy Hilfiger, βαμβακερό slim fit πουκάμισο και μάλλινη πλεκτή γραβάτα και τα δύο Tommy Hilfiger Tailored, όλα Διαθέσιμα από τα Tommy Hilfiger/Golden Hall & http://www.sarkk.org/index.php/en/

Αυτόματος χρονογράφος ‘’DA VINCI PERPETUAL CALENDAR” με δερμάτινο λουράκι IWC, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/

Γυαλιά οράσεως Αnne&Valentin, Διαθέσιμα από την Tartaras Eyewear & Optometry. Δερμάτινη τσάντα χαρτοφύλακας S.T Dupond, Διαθέσιμη από τα i-D Concept Stores. Δερμάτινα παπούτσια, Church's.

Πηγή: InIconsWeTrust.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.