ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Ο Χάρης Ντάβλας ξέρει ποιο ρούχο χρειάζεται κάθε άντρας


11 Δεκεμβρίου 2017

285988.jpg

  • Ένα μαλακό, καμηλό παλτό μπορεί να γίνει ο ιδανικότερος σύντροφος σε απλά και casual σύνολα που δεν απαιτούν την παρουσία γραβάτας. Η πολυτέλεια της άριστης ποιότητάς του δικαιολογεί ακόμα και την επιλογή μιας γκρι, αθλητικής φόρμας.
  • Ένα καλό παντελόνι σε σκούρο χρώμα μπορεί να ταξιδέψει το λουκ ακόμη και σε απρόοπτες συναντήσεις με πελάτες, αφού δημιουργεί μία απαραίτητη αλλά διακριτική επισημότητα που δεν βαραίνει το outfit.

  • Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς για ολόκληρο το σύνολο. Προσοχή, όμως, πρέπει να είναι περιποιημένα, καλοσχηματισμένα και, κατά προτίμηση μονόχρωμα.
  • Αξεσουάρ δεν είναι μόνο η ποσέτ και τα ρολόγια. Ένας δερμάτινος φάκελος που θα κλείσει το laptop σας μαζί με όλα τα έγγραφα που θα χρειαστεί να μελετήσετε μέσα στη μέρα, γίνεται η προσεγμένη λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τις επιλογές σας σε συνειδητές δηλώσεις στιλ.

THE LOOK

Καμηλό παλτό Hackett Mayfair, μάλλινη slim μπλούζα Pepe Jeans London, βαμβακερό ''sloane tapper'' παντελόνι Pepe Jeans London, δερμάτινα αθλητικά, Antony Morato και δερμάτινος φάκελος Hackett London, όλα διαθεσιμα από την Shop&Trade.

Πηγή: InIconsWeTrust.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.