ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι φούστες που θα φοράμε όλο τον Φεβρουάριο


MMEINTANI

1 Φεβρουαρίου 2018

cover513.jpg

Ιδιαίτερα θηλυκά ρούχα, μιας και αφήνουν ακάλυπτο ένα από τα πιο sexy σημεία του γυναικείου σώματος, δηλαδή τους αστραγάλους και ταυτόχρονα πολύ chic, μιας και δεν είναι όσο αποκαλυπτικά θα ήταν τα αντίστοιχα μίνι, τα μίντι ρούχα μπορούν χαρίζουν έντονα chic vibes στις εμφανίσεις μας.

[gallery-717258]

Ο μεγαλύτερος φόβος των γυναικών βέβαια είναι ότι μπορεί να μην κολακεύουν και τόσο, επειδή σταματούν κάπου στη μέση των ποδιών. 'Οπως θα δείτε παρακάτω όμως, αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας

STYLING TIPS

Αποφύγετε τα εντελώς φλατ. Επειδή τα μίντι ρούχα συνήθως φτάνουν στη μέση του ποδιού, χρειάζονται έστω και ελάχιστο τακούνι ώστε τα πόδια να είχνουν πιο μακριά. Δεν εννοώ ότι πρέπει απαραίτητα να τα συνδυάζετε με stilettos, επιλογές όμως όπως τα flatforms, τα block heels και οι εσπαντρίγιες είναι μια πολύ καλή λύση.

Διαλέξτε σωστά μοτίβα. Μία μίντι φούστα ή ένα φόρεμα στο ίδιο μήκος, μπορεί να θεωρείτε πως κονταίνουν τη σιλουέτα. Αυτό μπορείτε να το αποφύγετε έξυπνα, επιλέγοντας ένα μοτίβο όπως οι κάθετες ρίγες, οι οποίες όπως ξέρουμε κάνουν κάθε σιλουέτα να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, οπτικά.

Αποφύγετε παπούτσια με μπαρέτα στον αστράγαλο. Το συγκεκριμένο στιλ "κόβει" το πόδι και σε συνδυασμό με ένα μίντι ρούχο μπορεί να μην έχετε τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε παπούτσια σε γήινες αποχρώσεις και χωρίς πολλά λουριά και μπαρέτες, προκειμένου να κάνετε τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα