ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε την πιο χαρούμενη τάση από το Λονδίνο


MMEINTANI

22 Φεβρουαρίου 2018

rainbow-stripes-2.jpg

Ο λόγος για τα rainbow stripes, δηλαδή τις πολύχρωμες ρίγες που θυμίζουν ουράνιο τόξο - και που πριν λίγες μέρες τις είδαμε στην καρό εκδοχή τους να αντικαθιστούν το κλασικό print του οίκου Burberry και να γίνονται viral.

[gallery-718254]

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δύσκολα θα επέλεγα ένα τέτοιο κομμάτι, αφού όλοι ξέρουμε ότι λατρεύω τα μονόχρωμα και τα πιο γήινα ή μίνιμαλ σύνολα, αλλά δεν μπορώ, με το που τις βλέπω αυτές τις ρίγες θέλω να τις εντάξω στο στιλ μου ακόμα κι αν πρόκειται για μία πολύ μικρή λεπτομέρεια όπως ένα τσαντάκι, για παράειγμα.

Θυμηθείτε εδώ τα Burberry Autumn/Winter '17-'18

[gallery-718251]

Αν πάντως διστάζετε και εσείς να τις φορέσετε, μπορείτε πάντα να ποντάρετε σε κάτι πιο safe και ήσυχο αλλά εξίσου εντυπωσιακό, την τάση των double stripes στο κλασικό ασπρόμαυρο ή σε σκούρο μπλε, για παράδειγμα. Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά αλλά ταυτόχρονα πάντα μοντέρνα μοτίβα, που εκτός του ότι δημιουργεί ένα φρέσκο και ενημερωμένο look, σας απαλλάσσει και από την ανάγκη των αξεσουάρ, αφού είναι εντυπωσιακό από μόνο του.

[gallery-658448]

Μερικές ιδέες ως προς το πώς μπορείτε να το φορέσετε:

  • Σε total look με κάθετες και οριζόντιες ρίγες, για ένα ωραίο οπτικό παιχνίδισμα.
  • Δένοντας ένα ριγέ πουκάμισο στη μέση σας, επάνω από ένα ριγέ παντελόνι ή φούστα.
  • Φορώντας ριγέ cropped top με ριγέ παντελόνι τύπου culotte.
  • Επιλέγοτας ριγέ φόρεμα με ένα ριγέ καλοκαιρινό κιμονό από πάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.