ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να βρείτε τα σωστά γυαλιά ηλίου


The Jennettes

4 Ιουνίου 2018

mg-2641.jpg

Αν, λοιπόν, σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα καινούριο ζευγάρι για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2018, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Παρακάτω, θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο οδηγό με το πώς να βρείτε τα σωστά γυαλιά ηλίου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σας:

Ταιριάζουν σε όλες!

Στα φετινά trends κυριαρχούν τα μεγάλα μεγέθη σε γυαλιά ηλίου και μία vintage αίσθηση. Αν θα θέλατε να δώσετε έναν 70s αέρα στα καλοκαιρινά σας looks, τότε μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά με χρωματιστούς φακούς. Το συγκεκριμένο ζευγάρι μπορείτε να το βρείτε στη καλοκαιρινή συλλογή των VEDI VERO και θα έλεγε κανείς πως είναι πασπαρτού: Όποια κι αν είναι τα χρώματά σας μπορεί να σας ταιριάξει. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η λεπτή αλυσίδα είναι όχι μόνο πρακτική, αλλά δίνει την έξτρα δόση στιλ που χρειάζεται.

Είστε ανοιχτόχρωμη;

Αν είστε ανοιχτόχρωμες, μία διακριτική απόχρωση σε συνδυασμό με το trend του καθρέφτη μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε φέτος. Διαλέξτε έναν λεπτεπίλεπτο σκελετό όπως στο συγκεκριμένο ζευγάρι VEDI VERO (VE854) για να μην πλησιάσετε την αχρείαστη υπερβολή και συνδυάστε με ένα απλό, λευκό, καλοκαιρινό outfit ή με οποιοδήποτε μαγιό. Χάρη στα ανοιχτά σας χρώματα, δεν περιορίζεστε ιδιαίτερα -αξιοποιήστε αυτό το προνόμιο.

Ψηφίζετε all-time classic;

Αν το στιλ σας είναι πιο απλό και αναζητάτε μία διαχρονική λύση, τότε το συγκεκριμένο ζευγάρι VEDI VERO (VE803) είναι ίσως το ιδανικό. Παρ' όλα αυτά, το μαύρο χρώμα δε σημαίνει απαραίτητα βαρετό -ίσα ίσα, το μαύρο είναι κομψό, κλασσικό και όταν συνδυάζεται σωστά τότε μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα look. Αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο, διαλέξτε ένα ζευγάρι με γωνίες, όχι όμως αυστηρές. Ο λεπτεπίλεπτος χρυσός σκελετός είναι η απαραίτητη λεπτομέρεια για επίσημες και casual εμφανίσεις.

Προτιμάτε κάτι πιο vintage;

Αν θέλετε λίγο πιο έντονη την vintage αίσθηση -κάτι που να φέρνει ελαφρώς σε Audrey Hepburn δηλαδή- τότε διαλέξτε ένα ζευγάρι που θα έχει το στοιχείο του "cat-eye" σε διακριτική μορφή. Ένας στρογγυλός φακός με μικρή γωνία μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αλλά και του outfit σας. Αν σε ότι αφορά το στιλ σας προτιμάτε τα σκούρα χρώματα, τότε παραμείνετε σε αυτό και διαλέξτε ένα κλασσικό κομμάτι, που όμως μπορεί να έχει ένα twist -τις μικρές και διακριτικές λεπτομέρειες στον σκελετό. Όπως το παραπάνω ζευγάρι VEDI VERO (VE808) δηλαδή.

Ψάχνετε το απόλυτο μοντέρνο, καλοκαιρινό look;

H vintage αίσθηση που προσδίδει μία γωνία σε έναν στρογγυλό φακό δεν χρειάζεται να είναι περιορισμένη σε σκούρα χρώματα. Αν θέλετε αν δώσετε ένα twist στις φετινές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις, τότε κάντε τη διαφορά και διαλέξτε ένα ζευγάρι που να έχει μία ελαφριά, παστέλ απόχρωση στο φως, ενώ οι φακοί του καθρεφτίζουν, όπως το παραπάνω, VEDI VERO (VE864). Το κομψό σχήμα παραμένει, ενώ συνδυάζεται με ένα πιο μοντέρνο look. Αν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά, τότε ακόμα καλύτερα, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετική αντίθεση.

Καλές καλοκαιρινές αγορές!

Eπισκεφθείτε το www.vedivero.gr και το @vediverogr για να ανακαλύψετε ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών ηλίου VEDI VERO και να διαλέξετε το ζευγάρι που θα ταιριάξει απόλυτα σε εσάς. Κι αν θέλετε λίγη ακόμη βοήθεια για να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι για το σχήμα του προσώπου σας δείτε αυτό το post.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.