Τα παπούτσια που δεν ταιριάζουν με φούστες αλλά μόνο με σορτς

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
img-1956.jpg

Τα gladiator sandals είναι το είδος παπουτσιών που μοιάζουν σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας, κυρίως το καλοκαίρι αλλά πλέον και την άνοιξη, αφού είναι ένα αρκετό άνετο design που είναι ό,τι πρέπει για τη μετάβαση από τα πιο βαριά χειμωνιάτικα σύνολα στα πιο ανάλαφρα. Είναι το σήμα κατατεθέν της καλοκαιρινής περιόδου και μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας μας, κατά τη γνώμη μου όμως δεν ταιριάζουν και τόσο με φούστες αλλά πηγαίνουν καλύτερα με σορτς.

Θυμηθείτε εδώ πώς μπορείτε να φορέσετε τα gladiator sandals

gladiator sandals, εκτός του ότι προσθέτουν την αίγλη του αρχαιοελληνικού στιλ στις εμφανίσεις μας, είναι και ό,τι πιο άνετο αλλά ταυτόχρονα stylish μπορούμε να επιλέξουμε. Πρόκειται άλλωστε για το στιλ παπουτσιών που επέλεξε ο Karl Lagerfeld για τα looks της Cruise 2018 συλλογής του οίκου Chanel, η οποία όπως είδαμε πριν λίγες μέρες είχε έντονο άρωμα από Ελλάδα. Το Grecian chic λοιπόν επέστρεψε και τα gladiator sandals αξίζει να μπουν έστω και δοκιμαστικά στα σύνολά μας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές μπορεί να μην τα θεωρούμε ό,τι πιο κολακευτικό ή και να τα φοβόμαστε λίγο, αφού μπορεί να νομίζουμε ότι δεν ταιριάζουν στο στιλ ή τα πόδια μας, αν όμως φορεθούν σωστά μπορούν να μας χαρίσουν ένα αρκετά ενδιαφέρον αποτέλεσμα. ​

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα