ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το εύκολο trick για πιο πλούσιο και εντυπωσιακό ντεκολτέ


MMEINTANI

25 Ιουνίου 2018

ruffles.jpg

Τα στιλιστικά μυστικά άλλωστε για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι, για να δημιουργούμε το απαραίτητο αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα από τα ρούχα που επιλέγουμε. Όπως λοιπόν σας είχα συμβουλεύσει να επιλέξετε bikini tops με κάποια λεπτομέρεια από βολάν, ώστε να κάνει το σημείο του στήθους να δείχνει πιο πλούσιο και εντυπωσιακό, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα ρούχα σας, γενικότερα.

[gallery-717335]

Μπλούζες, φορέματα και tops με ruffles θα κάνουν εγγυημένα το σημείο του ντεκολτέ σας να τραβά τα βλέμματα και θα δημιουργήσει την οπτική ψευδαίσθηση που είπαμε πιο πάνω. Θυμηθείτε μόνο να τα συνδυάσετε με κάτι λίγο πιο εφαρμοστό από πάνω, γιατί διαφορετικά όλο το ντύσιμο θα δείχνει ογκώδες και θα χαθεί και ο αρχικός στόχος.

Το μυστικό είναι εύκολο και αρκετά απλό και έχει και μια λογική αν το καλοσκεφτείτε. Το βασικό είναι να βρούμε τα κομμάτια εκείνα που θα προσθέσουν περισσότερο όγκο, οπτικά, στη συγκεκριμένη περιοχή, με τα βολάν να είναι μια πολύ ωραία και ενδεικτική λύση. Το μεγάλο trend των ruffles γίνεται σύμμαχός μας μέσα από tops και φορέματα που το διαθέτουν στο ύψος του στήθους, δίνοντας την εντύπωση περισσότερου όγκου και κίνησης.

EXTRA TIP

Αν πάλι ανήκετε στις πιο πετίτ γυναίκες που δεν σας απασχολεί να κάνετε το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο αλλά αυτό που θέλετε είναι να το εκμεταλλευτείτε με τον πιο stylish τρόπο, θυμηθείτε στην παρακάτω gallery ποιο είναι το ντεκολτέ που ταιριάζει υπέροχα στο μικρό στήθος και χαρίζει μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις.

[gallery-717049]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.