ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε το λευκό σορτσάκι στην πόλη και στις διακοπές


MMEINTANI

18 Ιουλίου 2018

418af7f7282cc9a0d4241e2c85839b88.jpg

Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που προφανώς ταιριάζουν σε μία και μόνο εποχή (άντε και σε δύο, αλλά για λίγο), με το λευκό σορτσάκι να είναι ένα από αυτά. Ενώ τα denim shorts μπορούμε να πούμε ότι φοριούνται από την άνοιξη μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, η λευκή εκδοχή τους είναι εξίσου ωραία αλλά λίγο πιο δύσκολη στο styling.

Τώρα που διανύουμε την εποχή που εξ ορισμού ταιριάζει να βάλουμε το συγκεκριμένο ρούχο στο ντύσιμό μας, καλό είναι να το εκμεταλλευτούμε με τον σωστό τρόπο ώστε να έχουμε και ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Πρώτος κανόνας είναι να αποφεύγουμε να τα φοράμε με λευκά tops, εκτός αν έχουμε μαυρίσει πάρα πολύ, διαφορετικά, ξέρετε, ενδέχεται να μας ρωτάνε αν πουλάμε παγωτά.

Δεύτερον, προτείνω να πειραματιστείτε πολύ με τα tops που θα βάλετε από πάνω. Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε, από έντονα χρώματα και μοτίβα μέχρι πιο ιδιαίτερα tops, όπως τα off the shoulders tops.

Τρίτον, καλό είναι να τα συνδυάζετε με οποιοδήποτε στιλ παπουτσιού εκτός από τα λευκά, μιας και με τα λευκά σορτς, καλό είναι να δημιουργούμε κοντράστ και όχι να δείχνουν όλα λευκά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.