ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ξεχάστε τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου - αυτό είναι το νέο trend


Αφροδίτη Σακκά

23 Αυγούστου 2018

abaca_647342_006_1.jpg

Μπορεί τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου να ήταν ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού, αλλά απ' ότι φαίνεται, μία μεγαλή σιλουέτα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο Instagram feed μας. Το νέο trend θέλει τα γυαλιά ηλίου να έχουν sport χαρακτήρα και να θυμίζουν κάτι από μάσκα για ski - απλά πιο διακριτική.

Το συγκεκριμένο στιλ το είδαμε στα catwalks του φθινοπώρου, στους οίκους Balenciaga και Tom Ford, όπως και στης νεοσύστατης στον κόσμο του fashion design, Marine Serre. Τα είδαμε επίσης και στα catwalks της Άνοιξης 2018, σε Stella McCartney, Gucci και Chanel. Από τότε, το σχεδόν sci-fi στιλ έχει βρεθεί στα ράφια μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων, σε πολλά διαφορετικά στιλ.

Σε αντίθεση με τα λεπτά και εξαιρετικά μικρά γυαλιά ηλίου που βλέπαμε παντού τους τελευταίους μήνες, αυτό το στιλ έχει σκοπό όχι απλά να κάνει statement αλλά και να προστατέψει πραγματικά τα μάτια μας από τις ακτίνες του ήλιου.

Δείτε ακόμη: 6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.