ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 εύκολα outfits για την πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου


Αφροδίτη Σακκά

3 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_649340_214.jpg

Το φθινόπωρο είναι εδώ επίσημα πλέον, κι εμείς είμαστε παραπάνω από έτοιμες να φορέσουμε τα κομψά μας blazers και μποτάκια, αντί για λινά φορέματα και σανδάλια. Ο Σεπτέμβριος πάντα φέρνει αυτό το συναίσθημα της φρεσκάδας και της νέας αρχής, γι' αυτό είναι και μία καλή στιγμή να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας.

Είτε είναι η νέα "it bag" του φετινού φθινοπώρου, είτε μία statement φούστα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπίσουμε την μετάβαση από σεζόν σε σεζόν - στιλιστικά μιλώντας - φορώντας τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, σε συνδυασμό με τα trends του φθινοπώρου 2018. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα outfits από τις αγαπημένες μας street style stars για να εμπνευστείτε σχετικά με το τι να φορέσετε τις εβδομάδες που ακολουθούν.

Συνδυάστε την αγαπημένη σας βερμούδα με ένα πουκάμισο με prints και ένα κομψό καρό blazer.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Το κοτλέ βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends για φέτος - διαλέξτε ένα σε παστέλ απόχρωση και συνδυάστε το με ένα T-shirt.

Τα denim trends της σεζόν αφήνουν πίσω τα mom jeans που κυριάρχησαν τις προηγούμενες σεζόν και τη θέση τους παίρνουν φαρδιές γραμμές που συνδυάζονται ιδανικά με ψηλά παπούτσια - από pumps μέχρι μποτάκια.

Μία midi φούστα σε ίσια γραμμή, μαζί με ένα λεπτό πουλόβερ μπορούν να γίνουν ο συνδυασμός της επιτυχίας για τη μεταβατική σεζόν - ειδικά όταν ο καιρός επιτρέπει να προστεθούν και σανδάλια στο look.

A post shared by Alexis Foreman (@stylememos) on

Μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας αέρινα, floral φορέματα το φθινόπωρο, συνδυάζοντάς τα με ένα κομψό blazer και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.