ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα styling tips που πρέπει να γνωρίζετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο


Αφροδίτη Σακκά

5 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_649340_200.jpg

Αν δεν έχετε ήδη παρευεθεί τουλάχιστον σε έναν γάμο μέχρι τώρα, τότε είστε μάλλον η εξαίρεση! Η περίοδος του φθινοπώρου είναι αυτό που λέμε "wedding season" και έτσι καταλήγουμε να είμαστε καλεσμένες σε γάμο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει όχι μόνο να δημιουργούμε τα κατάλληλα outfits που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά και να έχουμε υπόψην μας μερικούς βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με βασικά tips που πρέπει να γνωρίζετε για όταν είστε καλεσμένη σε γάμο, για να αποφύγετε τυχόν στιλιστικά λάθη ή να γλιτώσετε από τον προβληματισμό του τι να φορέσετε τελευταία στιγμή.

1. Φοράτε μόνο άνετα παπούτσια

Μπορεί να έχετε ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες που όμως σας κάνουν να υποφέρετε μετά από πέντε βήματα. Καλύτερα προτιμήστε ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια, αφού είναι κρίμα να πονάτε όταν στέκεστε ή χορεύετε.

2. Τα ασημένια αξεσουάρ ταιριάζουν με όλα

Όχι μόνο ταιριάζουν υπέροχα με το μαύρο ή άλλα χρώματα, αλλά μπορούν να δώσουν έναν πολύ προσεγμένο αέρα στο look σας, αφού συνδυάζονται και με οποιοδήποτε print.

3. Επενδύστε σε μαύρα φορέματα

Ένα απλό και κομψό μαύρο φόρεμα όχι μόνο μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά, αλλά να συνδυαστεί και με τόσα διαφορετικά αξεσουάρ που να μοιάζει καινούριο κάθε φορά.

4. Πειραματιστείτε με τα prints

Το ξέρουμε πως το floral είναι εύκολο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τέτοιου είδους περίσταση - αλλά πιστέψτε μας, δεν θα είστε η μόνη που θα το φοράει. Πειραματιστείτε και με άλλα prints, όπως ριγέ ή πουά.

5. Αποφύγετε λευκά φορέματα με δαντέλα

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά το μόνο που δεν θέλετε είναι να σας μπερδέψουν με τη νύφη.

 

Δείτε ακόμη: 10 τρόποι να φορέσετε το φουλάρι σας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.