ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το styling trick των 5 δευτερολέπτων που θα κάνει το outfit σας πιο κομψό


Αφροδίτη Σακκά

18 Οκτωβρίου 2018

abaca_655617_145_1.jpg

Σίγουρα θα έχετε νιώσει αυτό το συναίσθημα που ανοίγετε την πόρτα της ντουλάπας σας και αγανακτείτε με το ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε, παρ' ότι οι κρεμάστρες σας είναι γεμάτες με ρούχα. Όλες μας κάποιες φορές βαριόμαστε τα ρούχα που έχουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βγαίνουμε για ψώνια κάθε εβδομάδα. Μερικές φορές, μία μικρή προσθήκη στο outfit μας μπορεί να κάνει ακόμα και τα πιο παλιά μας ρούχα να δείξουν καινούρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Plumstead (@chloeplumstead) on

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήσαμε πως πολλά από τα αγαπημένα μας fashion girls φορούν ένα αξεσουάρ που θα μπορούσε να θεωρηθεί ξεχασμένο. Όπως θα έχετε καταλάβει, μιλάμε για τα μαντήλια στα μαλλιά, τα οποία έχουν γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ του fashion crowd. Δεν μιλάμε, όμως, για τις μπαντάνες των 00s, αλλά για λεπτά, μεταξωτά μαντήλια που δένονται γύρω από τη βάση της αλογοουράς ή του κότσου και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.