Πώς να φορέσετε το snakeskin print όπως οι street style stars

Αφροδίτη Σακκά
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
abaca_654288_176.jpg

Μέχρι τώρα θα γνωρίζετε σίγουρα πως ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου 2018, είναι το snakeskin print. Ενώ το leopard βρίσκεται εξίσου ψηλά στην ίδια λίστα, το "δέρμα φιδιού" έχει έρθει για να δώσει έναν αέρα κομψότητας και fashion-forward-ness στα looks μας για τη φετινή σεζόν.

Brands όπως Zimmerman και Tory Burch παρουσίασαν το snakeskin print στα catwalks για το Φθινόπωρο 2018, με τρόπο που το κάνει να δείχνει πιο προσιτό και εύκολο να συνδυαστεί. Επιπλέον, το έχουμε ήδη δει στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων σε μορφή maxi φορεμάτων, σε jackets, σε μποτάκια και τσάντες.

Ενδεχομένως να έχετε κάποιες δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το συγκεκριμένο print, αλλά ακόμα κι αν δε νιώθετε πως μπορείτε να το ενσωματώσετε στα καθημερινά σας looks από την κορυφή ως τα νύχια, υπάρχουν τρόποι να το φορέσετε και να μη μοιάζει "too much". Άλλωστε, έχει τη δύναμη να προσθέσει ένα ιδιαίτερα stylish touch μέχρι και στο πιο απλό outfit. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας street style looks της φετινής σεζόν για να σας δώσουμε την απαραίτητη έμπνευση ώστε να το τολμήσετε.