ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτό είναι το trend που θα αντικαταστήσει τις basket bags το 2019


Αφροδίτη Σακκά

15 Δεκεμβρίου 2018

abaca_655617_063.jpg

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που μπορούν να δώσουν το extra touch σε ένα outfit - γι' αυτό και είναι τα αντικείμενα που απολαμβάνουμε πραγματικά να ψωνίζουμε. Ειδικά όταν βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επόμενη χρονιά, πάντα αναζητούμε τις πιο ιδανικές επιλογές που θα δώσουν χαρακτήρα στα καθημερινά μας outfits, όπως και τρόπους που δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει για τις συνδυάσουμε. Αν βρίσκεστε κι εσείς σε μία τέτοια διαδικασία, τότε είναι μία καλή στιγμή να επενδύσετε σε ένα νέο trend για το 2019: οι crochet ή αλλιώς πλεκτές τσάντες.

Το συγκεκριμένο στιλ το έχουμε ήδη δει από τη περασμένη σεζόν, ωστόσο, το 2019 έρχεται για να αντικαταστήσει τις γνωστές basket bags που είχαν κυρίαρχη θέση στα looks του fashion crowd μέχρι και τη φετινή σεζόν (μιλάμε για τις τσάντες "καλαθάκια" από bamboo και σε στρογγυλό σχήμα που κατέκλυσαν το Instagram μας τα δύο τελευταία καλοκαίρια). Είδαμε τις crochet bags στα catwalks των Alice + Olivia, Monse και Maryam Nassir Zadeh, σε έντονα χρώματα και με λεπτομέρειες όπως πλαστικά χερούλια ή oversized σιλουέτες.

Οι πλεκτές τσάντες είναι αρκετά ευκολοφόρετες και πρακτικές - ειδικά για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε ακόμη: Τα trends στα χρώματα για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.