3 στιλιστικά don'ts αν είστε καλεσμένη σε γάμο

Αφροδίτη Σακκά
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018
marina_ruy_barbosa_520.jpg

Οι γάμοι είναι δύσκολη υπόθεση όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι και το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όταν αποφασίζετε τι θα φορέσετε, το πρώτο σας στοιχείο είναι η πρόσκληση και μετά το ζευγάρι - ποιο είναι το στιλ τους; Casual; Πολύ επίσημο; Όπως και να 'χει, είναι μερικά πράγματα που δεν θα έπρεπε να φορέσετε ποτέ σε γάμο. 

Φυσικά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε το προσωπικό σας στιλ και ένας γάμος είναι χωρίς αμφιβολία ένα μέρος που το να κάνετε την ασφαλή επιλογή και να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες δεν θα σας κάνει κακό (και θα κρατήσει τη νύφη χαρούμενη). Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα τρία πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να φορέσετε σε γάμο, έτσι ώστε να έχετε μία καλύτερη ιδέα για το look σας την επόμενη φορά που θα σας καλέσουν σε έναν: 

Όχι λευκά

Mπορεί να σας φαίνεται προφανές, αλλά είναι το νούμερο 1 που πρέπει να αποφύγετε. Ένα ολόλευκο φόρεμα ή κοστούμι είναι απαγορευτικό, καθώς θα τραβήξει την προσοχή από τη νύφη. Τα λευκά φορέματα με prints μπορούν να φορεθούν, αρκεί το print να κυριαρχεί στο φόρεμα.

Όχι κόκκινα

Παρ' ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για καλεσμένους, το έντονο κόκκινο επίσης μπορεί να τραβήξει την προσοχή από τις νύφες και τους γαμπρούς. Αν όμως θέλετε να φορέσετε κάτι με χρώμα, οι πιο βαθιές αποχρώσεις είναι αποδεκτές, ενώ το πετρόλ, το μωβ, το ροζ και το κίτρινο είναι εξίσου καλές εναλλακτικές.

Μερικές φορές, μπότες

Οι μπότες και οι γάμοι συνήθως δεν πάνε μαζί. Ένα κομψό ζευγάρι, ωστόσο, μπορεί να δείξει πολύ chic. Το κόλπο είναι να διαλέξετε ένα προσεγμένο στιλ απ' το σωστό υλικό - λουστρίνι, σατέν, βελούδο - ή ένα με κομψές λεπτομέρειες που θα του δώσει ένα επίσημο touch.

 

Δείτε ακόμη: Η λεπτομέρεια που θα σας κάνει την πιο κομψή Christmas καλεσμένη