ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε μαύρο midi φόρεμα όπως η Amal Clooney φέτος την άνοιξη


Αφροδίτη Σακκά

25 Απριλίου 2019

20190423_zaa_d20_186.jpg

Εκτός από δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Amal Clooney είναι και μία πραγματική trend setter. Καμία δεν έχει καταφέρει τόσο καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικού και κομψού όπως η Amal και το outfit που φόρεσε σε μία συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών είναι η απόδειξη. Το μαύρο midi φόρεμα της Amal Clooney είναι ό,τι πιο ιδανικό για μία κομψή αλλά σεμνή και προσεγμένη εμφάνιση.

Η δικηγόρος φόρσε ένα little black dress σε pencil γραμμή και με κουμπιά στο μπροστινό μέρος - θυμίζοντας κάτι από Jackie Kennedy - το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες και μία δερμάτινη τσάντα, που έμοιαζε ελαφρώς με χαρτοφύλακα. Το φόρεμα της Clooney είναι σοφιστικέ και stylish την ίδια στιγμή - ένας συνδυασμός που μερικές φορές είναι δύσκολο να πετύχει. Το μαύρο midi της ήταν αρκετά διακριτικό έτσι ώστε να μην τραβά πολύ την προσοχή, ενώ συγχρόνως έδειχνε την κομψή αισθητική της Amal.

Δείτε ακόμη: 5 tips για εσάς που λατρεύετε το total black

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.