ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φοράτε μαύρα το καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουνίου 2019

street_fashion_wss18_198.jpg

Η ζέστη του καλοκαιριού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα καλά και τα κακά του προσωπικού μας στιλ. Η θετική πλευρά είναι πως υπάρχουν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν την εποχή του καλοκαιριού τόσο ανέμελη όσον αφορά η μόδα: λεπτά υφάσματα όπως λινά, όπως και αέρινες σιλουέτες σε φορέματα και φούστες. Από την άλλη πλευρά όμως, η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία, κάνουν το πρωινό ντύσιμο φοβερά δύσκολη υπόθεση - οπότε πώς ακριβώς μπορούμε να συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας μαύρα και το καλοκαίρι; Μπορεί το ένστικτό μας να μας λέει να αποφύγουμε αυτή την απόχρωση εντελώς, αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούμε να φορέσουμε total black καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιες μικρές οδηγίες που θα μας βοηθήσουν.

Αρχικά, το ύφασμα είναι το κλειδί της υπόθεσης. Μην φορέσετε μαύρα εκτός κι αν είναι λινά, σατέν, μεταξωτά ή κάτι αντίστοιχο. Δεύτερον, αναζητήστε σιλουέτες που δεν κολλάνε στο σώμα, αφήνοντας αέρα για κίνηση. Τέλος, διασκεδάστε με την ευελιξία αυτής της ουδέτερης απόχρωσης και κάντε mix & match με άλλα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Παρακάτω, φτιάξαμε μία λίστα με μερικές ενδιαφέρουσες στιλιστικές ιδέες για το πώς να φοράτε μαύρα το φετινό καλοκαίρι:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harling Ross (@harlingross) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T Y L Y N N N G U Y E N (@tylynnnguyen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Reetz (@robinreetz) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

Δείτε ακόμη: 3 λόγοι για να τολμήσετε τα tie back tops

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.