ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το στιλιστικό κόλπο που θα ανανεώσει τα σανδάλια σας


Αφροδίτη Σακκά

20 Αυγούστου 2019

Το στιλιστικό κόλπο που θα ανανεώσει τα σανδάλια σας

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι στον ορίζοντα, αλλά αν τα πόδια σας βρίσκονται ακόμα σε summer mode, έχουμε καλά νέα: Δε χρειάζεται να βάλετε τα σανδάλια σας στη ντουλάπα σύντομα. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα στιλιστικό κόλπο και να δέσετε τα σανδάλια σας γύρω από το παντελόνι σας τους επόμενους μήνες. Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το στιλ σας στο γραφείο, είτε απλά δεν θέλετε να σταματήσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας σανδάλια, το απλός αυτός συνδυασμός είναι ένας φρέσκος τρόπος να πετύχετε το μεταβατικό στιλ από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και να ανανεώσετε τα σανδάλια σας.

Τα παντελόνια που στενεύουν στο τελείωμα είναι ένα trend που εμφανίστηκε την περασμένη άνοιξη ως μία εναλλακτική στα κλασικά στιλ και για το φετινό φθινόπωρο και τη φετινή σεζόν δημιουργείται με τη βοήθεια των σανδαλιών που δένουν ψηλά. Είδαμε αυτή τη λεπτομέρεια στην Resort collection του οίκου Bottega Venetta για το 2020, όπως και στα Instagram feeds πολλών influencers.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το φορέσετε:

Δείτε ακόμη: Πώς θα φορέσετε τα tropical prints χωρίς να δείχνουν too much

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.