ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε το μαντήλι σαν top


Αφροδίτη Σακκά

22 Αυγούστου 2019

Πώς να φορέσετε το μαντήλι σαν top

Υπάρχουν πολλά trends που εμφανίζονται ανά καιρούς στο Instagram feed μας και εμείς βρισκόμαστε σε συνεχή έρευνα για να τα ανακαλύπτουμε. Αυτή την εποχή, έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχουν πολλές influencers που αναζητούν τρόπους για να φορέσουν το μαντήλι σαν top και οι συνδυασμοί αποδεικνύονται πολύ stylish.

Το να φορέσουμε ένα μαντήλι - από το να το φορέσουμε στον λαιμό μέχρι γύρω από το στέρνο μας - δεν είναι ακριβώς νέο trend. Αλλά όλα trends εξαφανίζονται και εμφανίζονται ξανά, οπότε φαίνεται πως αυτό το κόλπο ήρθε ξανά για να μείνει. Στα 90s και στις αρχές των 00s, είδαμε το συγκεκριμένο look να φοριέται από πολλές celebrities και τώρα το φορούν ξανά οι αγαπημένες μας fashion influencers.

Δεν είναι ένα look που μπορεί να φορεθεί έυκολα στο γραφείο, οπότε φορέστε το σε κάποια από τα καλοκαιρινά σας looks στις διακοπές. Είναι ευέλικτο και πρακτικό και είναι ενδεχομένως το καλοκαιρινό item που έχει υποτιμήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε πώς το φορούν τα αγαπημένα μας fashion girls στο Instagram:

Δείτε ακόμη: Front-tie: Το ιδιαίτερο top που αγαπούν οι Γαλλίδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.