ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τελικά, ποια ακριβώς εσώρουχα μπορούν να φορεθούν με τα cut out φορέματα;


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2021

Τελικά, ποια ακριβώς εσώρουχα μπορούν να φορεθούν με τα cut out φορέματα;
Τι ακριβώς εσώρουχα μπορούν να φορεθούν με τα cut out φορέματα;

Θα το έχετε πλέον εμπεδώσει πόσο μεγάλη τάση είναι τα cut outs, ειδικά πάνω σε φορέματα. Τα αποκαλυπτικά ανοίγματα εντοπίζονται σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά look ξεκινώντας από το runway περνώντας από τα πιο λαμπερά red carpet events συνεχίζοντας στο street style και το Instagram feed μας. Μαντέψτε που καταλήγουν... Στην ντουλάπα μας.

Ακόμα λοιπόν κι αν δεν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα sexy φόρεμα με cutouts, σίγουρα έχετε μπει στον πειρασμό να αγοράσετε ένα. Αν πάλι μόλις πήρατε ένα, σίγουρα θα ήρθατε αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα: Tι εσώρουχα μπορείτε να φορέσετε από μέσα, ώστε να μη φαίνονται από καμία από τις τρύπες. 

Το τελευταίο It-dress του Instagram μας έχει προβληματίσει. Έχουμε πει αντίο στα σουτιέν από καιρό: Mπορεί να μην θυμάστε την Kendall Jenner με λευκό tank top στις πρώτες ημέρες του no bra trend, δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι θυμάστε την πρόσφατη εμφάνισή της σε γάμο φίλης της με μαύρο φόρεμα με cut outs από πάνω μέχρι κάτω, από τον οίκο Mônot.

jenny.gr
jenny.gr

Ανοίγματα κάτω από το στήθος, στην πλάτη και την μέση, στα πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εσώρουχα, ούτε δαντελένια, ούτε μια υποψία thong. Και ποια δεν θα ήθελε μια εμφάνιση που να θυμίζει εκείνη της Liz Hurley του 1994 με το εμβληματικό βραδινό της φόρεμα Versace με χρυσές παραμάνες.

Πόσο sexy.

jenny.gr

Koιτώντας τις φωτογραφίες των γυναικών που τα τολμούν τελικά δεν γίνεται να μην αναρωτηθούμε αν είναι στ΄αλήθεια γυμνές από μέσα και την ίδια στιγμή σπεύδουμε να αισθανθούμε άβολα. Φυσικά ξέρουμε ότι υπάρχουν λύσεις, όπως στιλιστικά τρικ και εσώρουχα άλλου τύπου, όπως π.χ. αυτοκόλλητα και αντίστοιχα slip που μπορείτε να φορέσετε με πολύ αποκαλυπτικά φορέματα που μπορούν να σας χαρίσουν την ψευδαίσθηση ότι φοράτε κανονικά εσώρουχα και να δημιουργήσουν στους άλλους το εφέ «δεν φοράω τίποτα από μέσα».

Ένα τέτοιο εσώρουχο είναι το λεγόμενο «strapless bikini», το οποίο μπορείτε να κολλήσετε πάνω από τον καβάλο σας.

Η στυλίστρια Mariel Haenn πριν από μερικά χρόνια  αποκάλυπτε στο Elle. «Είναι το πιο βασικό πράγμα σε ολόκληρο το κιτ μας. Είναι βασικά ένα στρινγκ που δεν έχει πλευρές. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα κοστουμιών. Είναι αυτό που χρησιμοποιούν για ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο». 

jenny.gr

Δεν ξέρουμε κατα πόσο ένα τέτοιο αυτοκόλλητο μπορεί να είναι άνετο (και ασφαλές να μείνει στην θέση του) αλλά πλέον ξέρουμε το μυστικό πίσω από τις πιο glam εμφανίσεις των διασήμων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.