ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 10 πιο stylish παλτό του χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Νοεμβρίου 2022

Τα 10 πιο stylish παλτό του χειμώνα
Instagram/oliviapalermo
Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις το παλτό σου για τον φετινό χειμώνα; Τώρα έχει αρχίσει να κάνει κρύο, οπότε το timing σου είναι καλό

Ένα παλτό σίγουρα ολοκληρώνει το outfit σου και σου δίνει άλλον αέρα. Το τι είδους παλτό θα επιλέξεις όμως εξαρτάται από τον χαακτήρα σου, την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου και φυσικά το στιλ που θέλεις να έχεις αυτόν χειμώνα.

Ας δούμε μαζί τα 10 πιο stylish παλτό λοιπόν και ας επιλέξουμε το αγαπημένο μας.

1. Το wrap παλτό

Το wrap παλτό είναι διαχρονικό, κλασικό και μπορείς να το μοιράζεσαι ακόμα και με τη μαμά σου! Σε camel χρώμα για λίγο πιο σικάτο look και δεμένο σφιχτά στη μέση. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Jenny.Gr
hm.com

2. Το boho παλτό

Το boho παλτό θα το λατρέψεις! Μπορείς να φοράς από μέσα ένα total black outfit και μόλις το ρίξεις πάνω σου αναβαθμίζεται όλο το look σου. Αν είσαι boho girl, βρες το εδώ.

Jenny.Gr
nidodileda.com

3. Το αυστηρό παλτό

Μαύρο, γραμμικό και αυστηρό! Δημιουργεί μια μακρόστενη σιλουέτα και αναδυκνύει τον λαιμό σου. Αν σου αρέσει, μπορείς να το δεις εδώ.

Jenny.Gr
marksadspencer.com

4. Το kimono παλτό

Παλτό, αλλά που θυμίζει kimono; Βεβαίως και ναι! Δίνει μια πιο ανάλαφρη εικόνα στο σύνολό σου. Βρες το εδώ.

Jenny.Gr
ioannakourbela.com

5. Το λευκό παλτό

Τι πιο στιλάτο, κομψό και σικάτο από ένα ολόλευκο παλτό; Ναι, μπορεί να λερώνει πιο εύκολα, αλλά αξίζει ένα καθαριστήριο τέτοια ομορφιά! Βρες το λευκό παλτό εδώ.

Jenny.Gr
toi-moi.com

6. Το καρό παλτό

Είναι μεγάλη βιντατζιά, το ξέρεις και εσύ! Δίνει έναν πιο νοσταλγικό τόνο στο σύνολο και τα κάνει όλα να φαίνονται πιο mellow. Αν σου αρέσει και εσένα, βρες το εδώ.

Jenny.Gr
toi-moi.com

7. Το χρωματιστό παλτό

Ένα παλτό με έντονο χρώμα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σου ανεβάσει τη διάθεση σίγουρα. Μη το φοβηθείς. Μπορείς να το δεις εδώ.

Jenny.Gr
stelioskoudounaris.com

8. Το barbiecore παλτό

Ένα παλτό με το κύριο χρώμα της πιο μεγάλης τάσης του 2022, είναι must! Σε shocking pink, φούξια ή και σε παστέλ αποχρώσεις, ένα παλτό σε ροζ χρώμα θα σε μετατρέψει σε fashionista στο λεπτό. Βρες το εδώ.

Jenny.Gr
hm.com

9. Το δίχρωμο παλτό

Μα πόσο chic; Δεν υπάρχουν λόγια. Μπορείς να βρεις το δίχρωμο παλτό εδώ.

Jenny.Gr
vassiliszoulias.com

10. Το sheepskin παλτό

Μεγάλη τάση και φέτος τον χειμώνα! Ζεστό, comfy και ταιριάζει με όλα. Βρες το sheepskin πλατό εδώ.

Jenny.Gr
hm.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS