ΣΤΙΛ STYLING TIPS

10+1 τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο μπουφάν αυτόν τον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Νοεμβρίου 2022

10+1 τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο μπουφάν αυτόν τον χειμώνα
Instagram/mikutas
Θέλεις να δεις και εσύ πώς να συνδυάσεις το λατρεμένο σου δερμάτινο μπουφάν φέτος τον χειμώνα; Δώσε προσοχή και κλέψε τις εντυπώσεις!

Το απόλυτο must-have, ο καλύτερος φίλος του LBD (little black dress), του λευκού πουκάμισου και της μαύρης μυτερής γόβας! Το δερμάτινο μπουφάν σε συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη.

Το πλέον κλασικό και αγαπημένο δερμάτινο μπουφάν, κατά κόσμον leather jacket, γεννήθηκε το 1900 και έχει τις ρίζες του στο US Army Aviation. Από τότε μέχρι σήμερα το έχουν φορέσει άπειροι, το έχουν λατρέψει περισσότεροι και το έχουν απογειώσει στιλιστικά πολλοί!

Παρακάτω θα δεις 10+1 στιλάτους τρόπους για να σετάρεις το leather jacket σου με διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και για διαφορετικές περιστάσεις.

Για πάμε λοιπόν!

1. Τολμηρή με micro-mini φούστα

Κάντο όπως η Hailey βρε παιδί μου! Φούστα, που πιο κοντή δεν έχεις, αλλά με μια πουλοβεριά φαρδιά και μακριά να ισορροπεί το sexiness της φούστας. Αν το βάλεις με αρβυλάκι ή (chunky) sneakers, το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ πιο φρέσκο και νεανικό.

Jenny.Gr
Instagram/haileybieber

2. Δέρμα με δέρμα

Μη το φοβηθείς! Πες ναι στο δερμάτινο παντελόνι που σου ζητάει να σεταριστεί με το δερμάτινο jacket σου. Είναι μια πολύ κομψή επιλογή, ειδικά αν το φορέσεις με ένα πουλόβερ στην ίδια απόχρωση.

Jenny.Gr
Instagram/milano_streetstyle

3. Cool & Sexy

Ένα από τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου, ειλικρινά, σεταρίσματα! Μακριά φούστα σε ίσια, αυστηρή γραμμή, λευκό t-shirt, knee-high boots και δερμάτινο jacket. Έλα πες μου εσύ τώρα ότι αυτό δεν είναι ένα συγκλονιστικό outfit!

Jenny.Gr
Instagram/lolariostyle

4. Boyfriend style

Θέλεις να αισθάνεσαι άνετη και χαλαρή, αλλά χωρίς να φορέσεις κολάν ή φόρμα. Οκ, το ακούω! Δοκίμασε ένα cargo παντελόνι σε boyfriend γραμμή και συνδύασέ το με ένα cozy πουλοβεράκι και απλά sneaker-άκια. Νεανικό και όμορφο.

Jenny.Gr
Instagram/mikutas

5. Λευκό και τον χειμώνα

Ναι, βεβαίως λευκό και τον χειμώνα! Είναι φωτεινό, χαρούμενο και τέλειος καμβάς αν θέλεις να δώσεις έμφαση σε κάποιο αξεσουάρ ή στο δερμάτινο jacket σου. Μια πολύ καλή επιλογή για πρωινή βόλτα και καφεδάκι.

Jenny.Gr
Instagram/joanafreitas

6. Lingerie, αγάπη μου

Με σατέν δεν έχασε ποτέ κανείς! Αυτά τα όσο πρέπει γυαλιστερά, όσο πρέπει sexy, όσο πρέπει νεανικά φορεματάκια ταιριάζουν απίστευτα με το αγαπημένο σου leather jacket. Σίγουρα για ένα πιο cool αποτέλεσμα, φόρεσέ τα με χαμηλά μποτάκια ή αρβυλάκια.

Jenny.Gr
Instagram/mikutas

7. Και στο γραφείο

Το δερμάτινο μπουφάν σου σε πηγαίνει και στο γραφείο! Σεταρισμένο με ένα μάλλινο, ψηλόμεσο, γκρι κατά προτίμηση, παντελόνι και ένα μαύρο μπλουζάκι από μέσα. Είσαι στιλάτη, κομψή και business appropriate.

Jenny.Gr
Instagram/stylescrapbook

8. Ό,τι πιο κλασικό

Ποιος έχει δεμάτινο μπουφάν και δε το έχει φορέσει με αυτόν τον τρόπο; Κανείς! Τζινάκι, σταράκι, τοπάκι, τελεία.

Jenny.Gr
Instagram/mikutas

9. Pajama Party

Αν το pajama look φορεθεί με leather jacket, αυτομάτως γίνεται πιο cool και πιο νεανικό. Βάλε και τις μαύρες μπαλαρίνες σου για μια δόση κομψότητας σε ένα τόσο φαρδύ outfit και είσαι έτοιμη!

Jenny.Gr
Instagram/figtny

10. Άνετη κι ωραία

Ένα look που έχουν αγαπήσει πολλοί celebrities και το έχει υιοθετήσει αρκετός κόσμος. Κολανάκι με καλτσούλα από πάνω, αθλητικό παπουτσάκι για περπάτημα, καπελάκι για τον ήλιο ή τη βροχή, άνετο φουτεράκι και πάμε!

Jenny.Gr
Instagram/stylescrapbook

+1 Η κασκολάρα

Δεν άντεξα να μη το βάλω και αυτό. Δοκίμασε να προσθέσεις σαν αξεσουάρ αυτή την απίστευτη κασκολάρα και κλέψε κάθε εντύπωση!

Jenny.Gr
Instagram/mikutas

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.