ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Σου έχουμε την απάντηση στην ερώτηση «Τι θα βάλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Δεκεμβρίου 2022

Σου έχουμε την απάντηση στην ερώτηση «Τι θα βάλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;»
Instagram/alexachung
«Τι θα βάλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;» Αν δεν ξέρεις ακόμα, πάρε έμπνευση από την παρακάτω λίστα και καλή χρονιά!

Οι ερωτήσεις που είναι στα χείλη όλων μας αυτές τις ημέρες είναι δύο: Που θα πάμε την Παραμονή και τι θα φορέσουμε την Παραμονή. Στην πρώτη ερώτηση σου έχουμε αρκετές επιλογές, ώστε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Στη δεύτερη ερώτηση όμως η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Πάντα τείνουμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να φοράμε τα «καλυτερότερά» μας ρούχα, για να μας βρει ο νέος χρόνος όπως ακριβώς και ο υπόλοιπος. Άλλοι θέλουμε να ντυθούμε καλά γιατί απλά θα βγούμε να το γιορτάσουμε και άλλοι για να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουμε, είτε πάμε έξω σε κάποια uber παρτάρα, είτε σε κάποιο mainstream μπαράκι, είτε σε κάποια σπιτική μάζωξη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να ντυθούμε όμορφα, εντυπωσιακά και γιορτινά.

Μπορούμε να πάρουμε έμπνευση από τις παρακάτω κυρίες για το NYE outfit μας, και ανάλογα με την προσωπικότητά μας και την τοποθεσία του party να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε επιτέλους.

Όποια και αν είναι η επιλογή μας όμως για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ας περάσουμε όμορφα και πέρλαμπρα! Καλή Χρονιά!

Το μακρύ μαύρο φόρεμα. Βγάλε τους ώμους έξω για extra sexy points και σέταρε με πολλά κοσμήματα.

Το μεταλλικό mini φόρεμα. Σε χρυσές αποχρώσεις και κάπως φαρδύ για να είναι πιο σικάτο και παιχνιδιάρικο. Η καπαρντίνα από πάνω επιβάλλεται!

Το LBD. Το πιο κλασικό και αλάνθαστο.

Το κόκκινο mini φόρεμα. Σε mini εκδοχή, με γιακά και μακριά μανίκια, για πιο κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Η παγιέτα. Ένα mini φόρεμα με ανθρακί παγιέτες θα είναι πάντα in fashion και όσο glamourάτο πρέπει για τις γιορτές. Ρίξε από πάνω το δερμάτινο μπουφάν σου και φόρα τις αρβύλες σου, για να ανεβάσεις το coolness level στον Θεό!

Το denim outfit. Δεν είσαι τύπος που θέλει να φορέσει φόρεμα και τακούνια και του αρέσει το τζινάκι του και τα σταράκια του. Κανένα πρόβλημα! Βάλε απλά μια μπλούζα με αρκετό glitter από πάνω και είσαι έτοιμη!

Το κοστούμι. Σικάτο και αρκετά sexy! Φόρα το μαύρο κοστούμι σου με ένα δαντελένιο bralette από μέσα για μια νότα ρομαντισμού.

Το cut-out mini φόρεμα. Εξαιρετικά μοντέρνο και νεανικό outfit. Συνδύασέ το με οπάκ καλσόν και ψηλά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

Το naked φόρεμα. Το είδαμε πολύ το 2022. Διαφάνεια με πολύ glitter και γίνεσαι αυτόματα μια dancing queen! Φόρα από μέσα ένα body, είτε bralette με ψηλόμεσο σορτσάκι.

Η Wednesday επιρροή. Αν ακόμα η goth πλευρά σου αναπολεί την Wednesday Adams και τα επικά της outfit, δοκίμασε να φορέσεις ένα μακρύ blazer, με loafers και λευκή κάλτσα για την Παραμονή. Διαφορετικό αν μη τι άλλο!

Το lingerie φόρεμα. Εάν είσαι fan των lingerie, τότε ένα μακρύ κόκκινο είναι το πιο ταιριαστό και γιορτινό. Σέταρέ το με μαύρες γόβες από λουστρίνι και καλή χρονιά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.