ΣΤΙΛ STYLING TIPS

7 super chic outfits με φλατ παπούτσια (που θα φορέσω σίγουρα το 2023)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Ιανουαρίου 2023

7 super chic outfits με φλατ παπούτσια (που θα φορέσω σίγουρα το 2023)
Τα φλατ παπούτσια μπορούν να είναι σικάτα! Συνδύασέ τα σωστά και απόκτησε την αυτοπεποίθηση που θα είχες με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα

Σίγουρα δεν είμαι άτομο που φοράει στην καθημερινότητά του ψηλοτάκουνα, αλλά και φυσικά υπάρχει ο τόπος και ο χρόνος όπου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, μπότες ή πέδιλα -οριακά- επιβάλλονται. Τώρα, να τρέχεις όλη μέρα πάνω σε ψηλοτάκουνα, όπως η Carrie Bradshaw, είναι ένα σπορ για λίγες τολμηρές και εγώ δεν είμαι ανάμεσά τους. Προτιμώ την άνεση, η οποία στα μάτια μου βγάζει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Φυσικά το να φοράς φλατ παπούτσια δε σημαίνει ότι το look σου θα δείχνει λιγότερο σικάτο. Υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί με κλασικά φλατ παπούτσια, που μπορούν να απογειώσουν το outfit σου και να σου δώσουν έναν πιο σοφιστικέ και νεανικό αέρα.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μου looks με φλατ παπούτσια, τα οποία καλό θα είναι να τα κάνεις ένα screenshot και κάθε φορά που θα χρειάζεσαι ένα άνετο, αλλά κομψό look για να πάρεις έμπνευση, μπορείς να τα συμβουλεύεσαι.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Μαλακές μπαλαρίνες

Αν δεν βρέχει, είναι ότι πρέπει! Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα κομψό ton sur ton μπεζ outfit και δώσε μια νότα φρεσκάδας με μια χοντρή μάλλινη μαλακή κάλτσούλα.

2. Λουστρίνι loafer-άκια

Με ένα καμιλό φαρδύ παλτό, το denim παντελόνι σου και ένα cozy πουλόβερ, είσαι έτοιμη για όλη την ημέρα!

3. Κλασικά sneakers

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι άλλο από παντελόνι, δοκίμασε μια μακριά φούστα (ή φόρεμα), ένα χαλαρό μακρύ πουλόβερ και σέταρέ τα με τα αγαπημένα σου sneakers!

4. Snake skin loafers

Για την αλλαγή μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι snake skin loafers σε καφέ αποχρώσεις και να τα συνδυάσεις με ένα total black outfit. Το δερμάτινο παντελόνι δίνει extra sexy πόντους.

5. Υφασμάτινα σταράκια

Τα αγαπημένα σου σταράκια μπορούν να φορεθούν με σικάτο τρόπο! Βάλε ένα βαμβακερό λευκό πουκάμισο, ένα oversized blazer και το loose denim παντελόνι σου.

6. Σουέντ μποτάκια

Με ένα βελουτέ κοστούμι σε λαδί αποχρώσεις και ένα απλό μαύρο μπλουζάκι από μέσα, έχεις δημιουργήσει ένα αριστούργημα!

7. Δίχρωμη μπαλαρίνα

Η δίχρωμη, τύπου Chanel μπαλαρίνα είναι από τα πιο διαχρονικά φλατ παπούτσια! Σέταρέ τη με ένα denim παντελόνι, ένα λεπτό μαλακό πουλοβεράκι και την μπεζ καπαρντίνα σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.