ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Loafers: 11 τρόποι να φορέσεις το must have item του 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Φεβρουαρίου 2023

Loafers: 11 τρόποι να φορέσεις το must have item του 2023
Instagram/aylin_koenig
Μπορεί να πρωτοφορέθηκαν από έναν Νορβηγό ψαρά το 1930, αλλά πλέον φοριούνται από τις μεγαλύτερες fashionistas του κόσμου

Αν δεν έχεις παρατηρήσει την παρουσία των loafers παντού σήμερα, τότε κατά πάσα πιθανότητα είτε δε σε αφορά καθόλου η μόδα, είτε ζεις κάπου εντελώς απομονωμένα, είτε είσαι ακόμα σε mood καραντίνας, αλλά χωρίς καθόλου internet.

Η άλλοτε στυλιστική επιλογή των preppy κοριτσιών από πλούσιες οικογένειες, έχει μεταμορφωθεί σε ένα genderless παπούτσι με πάρα πολλούς fans. Χρωματιστά, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, διαφορετικές υφές και υλικά, αυτά τα φλατ φοριούνται πλέον από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Και ναι, η δημοφιλία των φλατ υποδημάτων γενικότερα έχει βοηθήσει πολύ στο να γίνουν τα loafers ένα must have κομμάτι.

Το να σετάρεις ένα ζευγάρι loafers είναι μια υπόθεση με ανεξάντλητες επιλογές. Χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη και φθινόπωρο τα loafers συνδυάζονται εύκολα, σύγχρονα και με πάρα πολλά στυλ.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις πολλά, διαφορετικά και στυλάτα looks με loafers για να εμπνευστείς. Ας ξεκινήσουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.