ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 εύκολα και ανέξοδα tricks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Μαρτίου 2023

5 εύκολα και ανέξοδα tricks για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη
splashnews.com
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Αν θέλεις -που θα θέλεις- να ανανεώσεις το στιλ σου για την άνοιξη -προφανώς- και δεν χρειάζεται να πας να αγοράσεις καινούργια γκαρνταρόμπα. Ας είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς. Υπάρχουν πολλά κομμάτια, τα οποία απλά κάθονται στην ντουλάπα σου και, που αν τα προσθέσεις στο νέο ανοιξιάτικο look σου, θα δεις πόσο σύγχρονη και updated θα αισθάνεσαι.

Μικρές πινελιές και έξυπνο styling, κάνουν μεγάλη διαφορά. Μπορεί να είναι ένας διαφορετικός χρωματικός συνδυασμός ή μια ζώνη φορεμένη αλλιώς ή ένα layering. Δηλαδή το viral look της Bottega Veneta με το φανελένιο πουκάμισο, το top και το τζιν ήταν κάτι τρομερά εξεζητημένο; Όχι, ήταν απλό και έκανε αίσθηση η γραμμη του τζιν, όπως και η Kate Moss στην πασαρέλα.

Οπότε στην παρακάτω -μικρή, αλλά θαυματουργή- λίστα θα βρεις τα 5 έξυπνα tricks για να αναζωογονήσεις την γκαρνταρόμπα σου για την άνοιξη.

1. Το φουτεράκι passepartout

Δοκίμασε να βάλεις ένα φουτεράκι με κουκούλα μέσα από την καμπαρντίνα σου ή το σακάκι σου. Κάντο όπως η Miu Miu και φόρα το φούτερ σου έξω από το γυμναστήριο με βαμβακερό κολάν και loafer-άκια ή με μια micro mini φούστα και τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες.

Jenny.Gr
splashnews.com

2. Το έντονο χρώμα

Βάλε χρώμα! Όχι, οποιοδήποτε χρώμα, αλλά το έντονο κόκκινο είναι πολύ hot αυτή τη σεζόν. Είτε πας για total red outfit, είτε πας για μικρές λεπτομέρειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι η άνοιξη θέλει χρώμα και η άνοιξη του 2023 θέλει κόκκινο.

Jenny.Gr
splashnews.com

3. Η φούστα από πάνω

Τη φούστα πάνω από το παντελόνι την έχεις ξαναφορέσει εάν είσαι κοντά στην ηλικία μου. Αυτή τη χρονιά όμως δε μιλάμε για την boho (;) αισθητική των 00’s, αλλά για μια πιο στιλιζαρισμένη εικόνα με μονοχρωμία και γραμμικά αξεσουάρ.

Jenny.Gr
splashnews.com

4. Τζινάκι, αλλά διαφορετικά

Ναι στο total denim -ή αλλιώς canadian tuxedo- για αυτή την άνοιξη. Δοκίμασε να αλλάξεις τις αναλογίες και φόρεσε baggy τζιν με oversized τζιν πουκάμισο, συνδυάζοντάς το με χοντρά και μεγάλα κοσμήματα. Size matters here!

Jenny.Gr
splashnews.com

5. Δυό- δυό τα μπλουζάκια

Το layering που όλοι αγαπήσαμε. Το απλό layering 1.0 με το βαμβακερό μακρυμάνικο και το t-shirt από πάνω. Δώσε μια νότα grunge-ίλας στο preppy ή στο πιο glamorous look σου και ανανεώσου.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.