ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Chic traveller: Τα 5 κομψά και άνετα looks που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαΐου 2023

Chic traveller: Τα 5 κομψά και άνετα looks που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου
Intagram/brittanybathgate
Σικάτη και άνετη, για ένα αξέχαστο ταξίδι

Όπως είχαμε αναφέρει ξανά, η άνεση στην πτήση είναι το παν, αλλά μην επικεντρωθείς μόνο στην πτήση και ξεχάσεις τον προορισμό. Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και σχεδίασε από πριν έξυπνα και προσεκτικά τα looks του ταξιδιού σου.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα στο ταξίδι σου και η άνεση δεν έρχεται μόνο αν πακετάρεις ρούχα που δεν τσαλακώνονται. Ναι, δε το συζητώ τεράστια ανακάλυψη, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και του καιρού είναι το πρώτο που θα πρέπει να έχεις στο νου και το layering είναι ο καλύτερός σου φίλος σε αυτή την περίπτωση. Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζεις -πάνω κάτω- το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις για να μην έρθει η στιγμή που θα πρέπει να πας σε μια black tie βραδιά και εσύ να έχεις στην βαλίτσα σου μόνο λινά και sneakers. Τέλος, τα κομμάτια της βαλίτσας σου, καλό θα ήταν, να μπορούν να συνδυάζονται μεταξύ τους, γιατί «ποτέ δεν ξέρεις»!

Στις παρακάτω φωτογραφίες σου έχουμε μια πολύ κομψή και «εύκολη» λίστα με τα 5 looks που θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη στο ταξίδι και για να μην ξαναπείς την ατάκα «Δεν έχω τίποτα να φορέσω» -στις διακοπές σου τουλάχιστον.

1. Πλισέ Co-Ord σετ - Chunky σανδάλια

2. Ριγέ παντελόνι - T-shirt - Σακάκι - Loafers

3. Midi φούστα - Πλεκτό - Sneakers

4. Τζιν φόρεμα - Τζιν μπουφάν - Sneakers

5. Παντελόνι με πιέτα - Tank top - Πλεκτό - Σανδάλια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.