ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer in the city: Τα 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι πιο σωστά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουνίου 2023

Summer in the city: Τα 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι πιο σωστά
Instagram/maryljean
Γιατί το καλοκαίρι στην πόλη θέλει τα tips του

Επιτέλους ο ήλιος λάμπει και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να θυμίζει πρώτες ημέρες καλοκαιριού. Τα πουλιά τραγουδούν, το Aperol ρέει άφθονο και στα λεωφορεία και στο μετρό οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να σκάνε από τη ζέστη. Ναι, μπορεί μερικοί να χαιρόμαστε με την επερχόμενη άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά όσοι μετακινούνται με ΜΜΜ μέσα στις πόλεις έχουν αρχίσει να πανικοβάλονται.

Πώς να ντυθείς για να αντέξεις το θερμό κύμα μέσα στα ΜΜΜ, αλλά να είσαι κατάλληλα ντυμένη για το γραφείο και το air condition του γραφείου; Ποια παπούτσια είναι τα καλύτερα για να μη γλιστράς στο πεζοδρόμιο και να μην ιδρώνει το πόδι σου; Ποια υφάσματα είναι καλύτερο να φοράς για να αναπνέει το σώμα σου;

Διάβασε τα παρακάτω tips και ίσως έτσι αισθανθείς κάπως πιο προστατευμένη απέναντι στο κύμα καύσωνα, που σαρώνει την πόλη το καλοκαίρι!

1. Σταθερά σανδάλια

Καλό είναι τα σανδάλια σου να έχουν αντοχή και να είναι καλά «πιασμένα» στο πόδι σου. Ναι, τα λεπτά strappy σανδάλια είναι πολύ κομψά, αλλά για την πόλη καλό θα είναι να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι δερμάτινα fisherman σανδάλια ή σε chunky σανδάλια.

2. Βαμβακερά υφάσματα

Συμφωνώ ότι τα ρούχα από polyester δεν χρειάζονται σίδερο και είναι εξαιρερικά εύκολα στην καθημερινότητα. Το θέμα είναι ότι δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει και εγκλωβίζουν μέσα όλη τη ζέστη.

3. Φόρα στράπλες

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν το καλοκαίρι είναι να παρουσιαστείς με στάμπα από ιδρώτα στις μασχάλες. Σίγουρα δεν είναι δικό σου λάθος, έχει συμβεί σε όλους μας. Μπορείς όμως να το αποφύγεις φορώντας πιο συχνά στράπλες top-άκια, όπου είναι εφικτό.

4. Δοκίμασε ένα γιλέκο

Αυτή τη χρονιά η μόδα ήταν με το μέρος μας και έφερε ξανά στο προσκήνιο τα γιλέκα. Είναι ό,τι πρέπει για τα επαγγελματικά ραντεβού, σε συνδυασμό με το ανάλογο παντελόνι και επιπλέον είναι αμάνικα, άρα δεν υπάρχει λεκές.

5. Πάρε ένα ελαφρύ πανωφόρι

Για το a/c στο γραφείο ή -αν έχουν- στα ΜΜΜ ή ακόμα και για το βράδυ, καλό είναι να κρατάς πάντα ένα ελαφρύ πανωφόρι. Επίσης μπορεί να σε προστατέψει και από την υγρασία και από τα ανεπιθύμητα αγγίγματα στα ΜΜΜ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.