ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spotted: 4 items που βλέπουμε παντού (και μας αρέσουν πολύ)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιουνίου 2023

Spotted: 4 items που βλέπουμε παντού (και μας αρέσουν πολύ)
Instagram/_jessicaskye
Όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου, σίγουρα θα δεις ένα από τα 4 παρακάτω items

Φυσικά και έχουμε μιλήσει για τις φετινές καλοκαιρινές τάσεις και τα items που καλό θα είναι να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το καλοκαίρι, αν θέλεις να λέγεσαι fashionista. Από όλα αυτά τα trends όμως υπάρχουν κάποια που τερματίζουν σε καλύτερες θέσεις από κάποια άλλα. Είναι αυτά τα items που μπορείς να τα βρεις εύκολα, σε μεγάλο εύρος τιμών και να τα συνδυάσεις με πολλά κομμάτια, αλλά προπαντός μπορούν να ταιριάξουν σε διαφορετικά στιλ.

Είτε είσαι quiet luxury girl, είτε tomato girl, είτε πιο casual τα παρακάτω items θα σου φανούν «χρήσιμα» και θα τα φοράς ξανά και ξανά. Αν δεν μας πιστεύεις απλά ρίξε μια ματιά γύρω σου την επόμενη φορά που θα βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δες λοιπόν στην παρακάτω λίστα τα 4 items που βλέπουμε παντού, αυτό το καλοκαίρι και μας αρέσει πολύ!

1. Λινό παντελόνι

2. Ριγέ πουκάμισο γαλάζιο-λευκό

3. Crochet μπλούζα/παντελόνι/φόρεμα/κλπ.

4. Retro γυαλιά ηλίου

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από την Gucci Cruise 2024 συλλογή ώστε να πάρετε έμπνευση για τα δικά σας καλοκαιρινά outfits!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.