ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λευκό πουκάμισο: Πώς να το φορέσεις εναλλακτικά, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Αυγούστου 2023

Λευκό πουκάμισο: Πώς να το φορέσεις εναλλακτικά, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)
Instagram/polliani
Το διαχρονικό και αγαπημένο λευκό πουκάμισο σε βγάζει κάθε φορά από τη δύσκολη θέση

Ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι το λευκό πουκάμισο. Το λευκό πουκάμισο μας ξελασπώνει σε κάθε περίσταση και παραμένει πάντα κλασικό και κομψό. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες και είναι επίσης ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή πουκαμίσων μεταξύ ανδρών και γυναικών δηλαδή να φορέσει μια γυναίκα ένα ανδρικό πουκάμισο και ένας άνδρας να φορέσει ένα γυναικείο. Αν είσαι πάνω από 50 το λευκό πουκάμισο πρέπει να το έχεις στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό outfit τουλάχιστον 2 με 3 φορές. Οκ, προφανώς δε θα έχεις μόνο ένα λευκό πουκάμισο, εφόσον ανάλογα με τη γραμμή, διαφέρουν και τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις.

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια outfits και ψάχνεις για έμπνευση, τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Εδώ θα βρεις look με λευκό πουκάμισο που διαφέρουν από τα κλασικά, χιλιοειπωμένα, όμορφα μεν, λίγο βαρεθήκαμε δε. Ειδικά αν είσαι άνω των 50 η παρακάτω λίστα θα μιλήσει στην ψυχή σου και σίγουρα θα εμπνευστείς πολύ. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και εσύ στην παρακάτω λίστα με τους εναλλακτικούς τρόπους να φορέσεις ένα πουκάμισο αυτό το φθινόπωρο. Κράτα σημειώσεις!

Δείτε στην παρακάτω λίστα τα μεγάλα σκουλαρίκια που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις άψογα το look του Valentino!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.