ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Dirty thirty: 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου μέχρι τα 30


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Αυγούστου 2023

Dirty thirty: 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου μέχρι τα 30
Instagram/leasy_inparis
Γιατί θα τα φοράς μια ζωή και θα σε ξελασπώσουν άπειρες φορές

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που αντέχουν στο τεστ του χρόνου, που είναι διαχρονικά, κλασικά και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα. Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, μια γκαρνταρόμπας που σέβεται τον εαυτό της και τις περισσότερες φορές δεν χτίζεται μέσα σε μια σεζόν.

Εμείς έχουμε εντοπίσει 10 κομμάτια, τα οποία θεωρούμε κομμάτια εμπιστοσύνης στο καθημερινό μας ντύσιμο. Ναι, φυσικά και στην ντουλάπα σου θα βάλεις και μερικά τελευταία trends, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να επενδύσεις σε μερικά ρούχα, που όποτε τα φοράς αισθάνεσαι άνετη, στιλάτη και κομψή. Το καλύτερο με αυτα τα 10 κομμάτια είναι ότι σε βοηθούν να ντυθείς γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολύ ώρα στο σετάρισμα.

Ναι, καλό είναι να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου μέχρι τα 30 σου, αλλά αν δεν το καταφέρεις και σου πάρει μερικά χρονάκια παραπάνω, δεν πειράζει. Τα 10 βασικά κομμάτια που καλό είναι να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι τα 30, βρίσκονται στην παρακάτω λίστα και σε προκαλούν να τα μελετήσεις. Επένδυσε σωστά!

1. Το λευκό βαμβακερό πουκάμισο

2. Το ίσιο μπλε τζιν παντελόνι

3. Τα λευκά sneakers

4. Η κλασική καμπαρντίνα

5. Το λευκό T-shirt

6. Το μαύρο blazer

7. Τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια

8. Τα ταμπά λεπτοκομμένα σανδάλια

9. Η λεπτή χρυσή αλυσίδα

10. Το μαύρο ανάλαφρο φόρεμα

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από το show των Dolce & Gabbana Alta Moda!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.