ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer ready: Τα μόνα 5 outfits που θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές διακοπές σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουλίου 2023

Summer ready: Τα μόνα 5 outfits που θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές διακοπές σου
Instagram/_jessicaskye
Χωράνε όλα σε μια μικρή βαλίτσα

Ετοιμάζεσαι -ψυχολογικά τουλάχιστον- για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ανυπομονείς να ξεφύγεις από τον θόρυβο της πόλης και να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα του νησιού, που μυρίζει θάλασσα και θυμάρι. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα κουβαλήσεις στο νησί την μισή ντουλάπα σου. Σου έχω νέα. Δεν χρειάζεται!

Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα, εφόσον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάς στην παραλία και μετά, τις περισσότερες φορές, πηγαίνεις από την θάλασσα κατευθείαν στο εστιατόριο. Μη χαωθείς μέσα στις επιλογές σου και προσπάθησε να κρατήσεις καθαρή την σκέψη σου. Ξέχασε τα «θα πάρω και αυτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις». Ξέρεις! Ξέρεις ότι δε θα σου χρειαστεί καθόλου και απλά θα το κουβαλάς από την πόλη στο νησί και πίσω άσκοπα, αυτό και άλλα 5-6 κομμάτια που πήρες μαζί για τον ίδιο λόγο.

Η βαλίτσα των διακοπών πρέπει να είναι μικρή και ευέλικτη. Πρέπει να περιέχει κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Εμείς είμαστε εδώ για σένα και φτιάξαμε μια λίστα με τα μόνα 5 outfits που θα χρειαστείς να πάρεις μαζί σου αυτές της διακοπές. Κράτα σημειώσεις και καλά να περάσεις!

1. Λευκό φόρεμα - fisherman πέδιλα - ψάθινη τσάντα

2. Βερμούδα - Fancy top - Mules

3. Co-ord set - Σαγιονάρες - Ψάθινη τσάντα

4. Ολόσωμο μαγιο - Παρεό - Τσάντα παραλίας - Λεπτοκομμένα σανδάλια

5. Λινό πουκάμισο - ΛΙνό σορτσάκι - Shopping bag

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μπικίνι της Χέιλι Μπίμπερ και διάλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.